Όντως τώρα; Αυτή είναι η καταγωγή της Μαρίας Μπακοδήμου

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως τώρα; Αυτή είναι η καταγωγή της Μαρίας Μπακοδήμου

Τα γενέθλια της είχε χθες Τετάρτη 9/3 η Μαρία Μπακοδήμου και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς πολλά πολλά με πάρτι και χορούς. Η παρουσιάστρια μάλιστα, το έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φεύγουν τα χρόνια κι όλα αλλάζουν όλα, μόνο η αγάπη μένει μες στην καρδιά happybirthday κορίτσι μου - φάση μιλάω στον εαυτό μου και του εύχομαι τα καλύτερα , γιατί αντιστοιχεί», έγραψε σε ανάρτηση της.

Αρκετά λοιπόν είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για την Μαρία Μπακοδήμου, εκτός του ότι ήταν παντρεμένη και έχει αποκτήσει δυο κούκλος γιους.

Η καταγωγή και η ηλικία της Μαρίας Μπακοδήμου

Γεννήθηκε το 1965 στο Μεσολόγγι όπου έζησε μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών, ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στην Αθήνα που έζησε μέχρι να τελειώσει το σχολείο. Σε ηλικία 18 ετών πέρασε στο Οικονομικό της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεκινώντας τις σπουδές της.

Δύο χρόνια μετά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός δίνοντας εξετάσεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος όπου και πέρασε ξεκινώντας σπουδές υποκριτικής. Αποφοίτησε από το ΚΘΒΕ τέσσερα χρόνια μετά ξεκινώντας να δουλεύει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη ενώ στις αρχές του 1990 επέστρεψε στην Αθήνα.

Εκτός από την καριέρα που δημιούργησε σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και περιοδικά, την έχουμε δει και στον κινηματογράφο.

Το 1999 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με ένα μικρό ρόλο στην ταινία του Νίκου Περάκη Θηλυκή Εταιρία. Το 2003 συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με τον Νίκο Περάκη στη ταινία Η Λίζα και όλοι οι άλλοι όπου υποδύθηκε την διευθύντρια του περιοδικού που εργαζόταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας.

Το 2008 έλαβε μέρος στην ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου Μόλις Χώρισα με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Το 2011 συνεργάστηκε για ακόμη μία φορά με τον Νίκο Περάκη στην ταινία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά όπου υποδύθηκε τον εαυτό της. Το 2017 συνεργάστηκε για τέταρτη φορά με τον Περάκη στην ταινία Success Story.