"Ήταν μεγάλη ξεφτίλα..." - Η Χρύσπα αποκαλύπτει

Η τραγουδίστρια θυμάται την πιο άβολη εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Χρύσπα, το πρωί της Πέμπτης 10/3, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Breakfast at Star και μίλησε στους παρουσιαστές Ελίνα Παπίλα και Γιώργο Καρτελιά για την πιο άβολη εμπειρία της πάνω στη σκηνή.

Η ίδια ανέφερε πως κατά τη διάρκεια μίας σύντομης εμφάνισής της στην Αμερική το μικρόφωνο αποσυνδέθηκε και έγινε φανερό σε όλους πως δεν τραγουδούσε live. Πλέον, όμως, αποτελεί μία αστεία ανάμνηση.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Έχω νιώσει πάρα πολύ άβολα μία φορά. Είχα πάει στην Αμερική για live. Ήταν από τα πρώτα live που έκανα. Τότε ήταν playback. Πηγαίναμε για ένα τέταρτο για να κάνουμε ένα γκεστ, ήμασταν οι Stars, το ζήσαμε κι αυτό.

Βγαίνω, τραγουδάω και κάποια στιγμή αισθάνομαι ότι ο κόσμος με κοιτάει περίεργα. Τι είχε γίνει; Είχε φύγει το βύσμα από το μικρόφωνο, φαινόταν ότι τραγουδούσα playback και ξεφτιλίστηκα».

Προσθέτει χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ χάλια αυτή η αίσθηση. Τώρα το λέω και γελάω, αλλά ήταν μεγάλη ξεφτίλα. Ήταν να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Η αποκάλυψη της Χρύσπας στο πρωινό του Star

«Δεν μου έχει κοστίσει καθόλου που δεν ανήκω στην σόουμπιζ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 η Χρύσπα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλλιτεχνική της διαδρομή αλλά και τις υποχωρήσεις.

«Δεν έχω αφήσει τίποτα πίσω στη ζωή μου για να προχωρήσει η καριέρα μου. Τα ζω όλα φυσιολογικά. Δεν έχει μείνει τίποτα πίσω. Την προσωπική μου ζωή την έχω και ποτέ δεν σκέφτηκα να μην κάνω κάτι επικοινωνιακά για την καριέρα μου.

Όταν πηγαίνω στο σπίτι μου και κοιμάμαι ήσυχη, χωρίς να έχω τίποτα να λύσω με τον εαυτό μου, δεν μου έχει κοστίσει καθόλου που δεν ανήκω στην σόουμπιζ. Πάντα είχα καλή πρόθεση, ακόμα και τώρα που γνωρίζω καταστάσεις γιατί δεν αφήνω τίποτα να μου χαλάσει και να δηλητηριάσει αυτό που θέλω να γίνει στη δουλειά μου. Αν ο άλλος είναι κακοπροαίρετος, πρόβλημα δικό του. Παλιότερα μασούσα, τώρα δεν μασάω», σχολίασε η τραγουδίστρια, που πρόσφατα μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τα κιλά της.