«Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς, πάρ'τον…» - Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά εξομολογείται

Η Κίττυ Αλεξανδράτου μιλά για τον αδερφό της στην κάμερα της Ζήνας Κουτσελίνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 «Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς, πάρ'τον…» - Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά εξομολογείται

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς πέθανε σήμερα τα ξημερώματα (10/3), προκαλώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Όσοι τον γνώριζαν θέλησαν σήμερα να μιλήσουν και να χαιρετίσουν τον εκλιπόντα, μεταξύ αυτών που μίλησαν, ο Δήμος Βερύκιος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

Ήταν πολύ δεμένοι η Κίττυ Αλεξανδράτου με τον αδερφό της Δημήτρη Κοντομηνά

Από την πλευρά της η Κίττυ Αλεξανδράτου, η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, μίλησε για την θλίψη και τον χαμό που νιώθει στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Με πήραν χαράματα, ο ανιψιός μου που είναι γιατρός. Είχα μία διαίσθηση τη νύχτα, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και είπα “πάει σήμερα φεύγει”», ανέφερε και πρόσθεσε: «δυόμιση χρόνια νοσηλευόταν. Ξεκουράστηκε, παρακαλούσα τον Θεό… Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς πάρ΄τον γιατί ταλαιπωρείται και δεν καταλαβαίνει και τίποτα».

Η Κίττυ εξομολογήθηκε πως τα δύο αδέρφια ήταν πολύ δεμένα: «Ήμασταν αγαπημένα αδέρφια κάθε νύχτα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί και του έλεγα “λεβέντη μου, κούκλε μου”».

Που αναμένεται να γίνει η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Πρώτες πληροφορίες για την κηδεία του επιχειρηματία σύμφωνα με το πάνελ του «Πρωινού» θέλουν να γίνεται η κηδεία στον οικογενειακό τάφο στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ η εξόδιος ακολουθία λέγεται πως θα γίνει σε ένα αγαπημένο μέρος του στην Ύδρα ή στα Κύθηρα.

«Η οικογένεια σκέφτεται μήπως τιμήσει τη μνήμη του κατ’ αυτόν τον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό.