Σπύρος Μπιμπίλας: «Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την αγαπούσα περισσότερο από τους γονείς μου...»

Η αποκάλυψη για τα παιδικά του χρόνια

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την αγαπούσα περισσότερο από τους γονείς μου...»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια δήλωση σχετικά με τα χρήματα τα οποία ζητάει από τις εκπομπές, που προκάλεσε σάλο. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν ήταν μικρός κοιμόταν με τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη κάτω από το μαξιλάρι του.

Η συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα

Έχεις μετανιώσει για κάποια δουλειά στην οποία συμμετείχες;

Ναι, έχω μετανιώσει. Μερικές δουλειές τις έκανα για να βγάλω χρήματα, χωρίς να μου αρέσουν. Ήθελα να είμαι άνετος οικονομικά, επομένως έπρεπε να το κάνω κι αυτό.

Είχες μεγάλη αγάπη στη Βουγιουκλάκη…

Είχα πολύ μεγάλο έρωτα για την Αλίκη. Κοιμόμουν με τη φωτογραφία της κάτω από το μαξιλάρι μου. Δεν είχα την τύχω να την γνωρίσω πολύ. Δεν πρόλαβα. Το είχα γράψει και σε έκθεση στο δημοτικό ότι την αγαπάω περισσότερο από τους γονείς μου και οι δάσκαλοι τους είχαν πει ότι έχω πρόβλημα. Το είχα πει θυμάμαι στην Αλίκη και γελούσε.

Πες μου μια ευχή σου…

Μόνο ειρήνη μπορώ να σου πω σε αυτή τη φάση…

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 7/3 στο Πρωινό και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είναι ένα από τα πρόσωπα που βλέπουμε πολύ συχνά τελευταία σε δηλώσεις που κάνει αναφορικά με το metoo στο χώρο του θεάτρου.

Από ότι βλέπουμε όμως τον έχει απορροφήσει η ιδιότητα του αυτή σε συνδυασμό με το θέατρο και τα ερωτικά του έχουν πάει πίσω ή θεωρούσαμε πως δεν τα ξέρουμε. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν τελικά το πρόσωπο που με μια ερώτησή του θα μας έλυνε την απορία. Ο Μπιμπίλας λοιπόν, είναι εδώ και πολύ καιρό μόνος του, ενώ αποκαλύπτει πως δεν είναι σε καμία περίπτωση επιλογή του η μοναξιά.

«Τον τελευταίο καιρό δεν έχω προσωπική ζωή. Δεν έχω κάποια σχέση. Μακάρι να είχα. Είμαι άνθρωπος πολύ τον σχέσεων και της συντροφικότητας δεν είμαι του από εδώ και από εκεί. Είμαι μόνος μου κάποια χρόνια. Μέσα μου είμαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο αλλά στη ζωή συμβαίνουν και αυτά. Βεβαίως και του το έχω πει. Τον γάμο δεν θα τον σκεφτόμουν μόνο το σύμφωνο συμβίωσης και το θέλω μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα».