Τεράστιο και με μοντέρνα κουζίνα το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρκετά cozy και άνετο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστιο και με μοντέρνα κουζίνα το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού και μας κρατά συντροφιά καθημερινά μέσα από της εκπομπή της, Mega καλημέρα. Η ίδια εκτός από τα επαγγελματικά της, έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κορούλα τους, Αλεξάνδρα (δείτε εδώ έναν τρυφερό τους διάλογο).

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή παρουσιάστρια μας έχει δώσει μια γεύση από το πως είναι το σπίτι της, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Από τα στιγμιότυπα λοιπόν μπορούμε να διακρίνουμε πως το σπίτι τους είναι αρκετά μεγάλο και μοντέρνο, ενώ μάλιστα ένας από τους πιο ιδιαίτερους χώρους είναι η κουζίνα, η οποία βρίσκεται στις αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού, το ίδιο και σχεδόν όλο το σπίτι.

Φαίνεται αρκετά άνετο και ευρύχωρο με πολύ ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη 2
Φωτογραφίες από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη 3

Η Ελεονώρα δημοσίευσε το πιο απολαυστικό βίντεο με την κόρη της που "τρύπωσε" στο καμαρίνι της

Κάθε πρωί βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ωστόσο, πέρα από μια επιτυχημένη παρουσιάστρια είναι και μια αφοσιωμένη μητέρα.

Μπορεί η ίδια να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα ωστόσο πάντα προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο στην αγαπημένη της κορούλα, Αλεξάνδρα. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει δημοσιεύσει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της με την κόρη της.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο αποκαλύπτοντας πως η κόρη της τρύπωσε στο καμαρίνι της για να δοκιμάσει κάποια ρούχα της μητέρας της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες να τονίσουμε πως αποκάλυψε πως η κόρη της κόλλησε κορωνοϊό.