Το γνωρίζατε; Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μουτσινά

Το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το γνωρίζατε; Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς σημειώνει μεγάλη επιτυχία μέσα από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό με τις ατάκες του, την προσωπικότητά του και την πρωτοτυπία του.

Η καταγωγή και η καριέρα του

Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1977 στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται.

Σπούδασε υποκριτική στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς". Όταν πήγε στην Αθήνα έγινε πιο γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Το 2008 συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου. Την επόμενη χρονιά, το 2009, συμπαρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη στον ΑΝΤ1 τον Πρωινό Καφέ, μια συνεργασία η οποία απέτυχε αφού το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία τους στα μέσα της σεζόν. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στον Alpha όπου συνεργάστηκε τη σεζόν 2009-2010 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη.

Την περίοδο 2009-2014 ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Δέστε τους. Από το 2014 έως το 2016 ήταν στον ΑΝΤ1 καθώς πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ Τρίχες ενώ συμπαρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το Πρωινό ΣουΚου και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Alpha μέσω της εκπομπής Ξαναδέστε τους η οποία κόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017.

 Αυτή είναι η καταγωγή του Νίκου Μουτσινά

Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 συμπαρουσίαζε στο ίδιο κανάλι με την Ζέτα Μακρυπούλια τη βραδινή εκπομπή Sunday Live η οποία κράτησε τέσσερα επεισόδια. Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του νεοϊδρυθέντος καναλιού Open TV παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή "Για την παρέα" (την μεγαλύτερη επιτυχία του στην τηλεόραση μετά το Δέστε τους) της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2018 (σχεδόν μία μέρα μετά την αντικατάσταση του Epsilon TV στο Open Beyond το οποίο ξεκίνησε τις πρώτες του εκπομπές). Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσιάζει ριμέικ της εκπομπής στον ΣΚΑΪ με το όνομα "Καλό Μεσημεράκι", αλλά με την ίδια ομάδα.

Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως Σεσουάρ για δολοφόνους, Οι απελπισμένοι, Ψέκασα την Ελίζα, Τα Βαφτίσια, ΚΤΕΛ, Βερβερίτσα, Οι από πάνω κ.ά. Τέλος έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega Μαρία η άσχημη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Singles 3 και Λατρεμένοι μου γείτονες.

Έδωσε τα χέρια με το ΣΚΑΙ - Αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς

Σενάρια τεταμένων σχέσεων του Νίκου Μουτσινά με την διοίκηση του ΣΚΑΙ κυκλοφόρησαν έντονα τις προηγούμενες μέρες αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και ρήξης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τελικά φέυγει ο Νίκος Μουτσίνας από τον ΣΚΑΙ;

Παρότι υπήρξαν διαφωνίες του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του σταθμού για το αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά την εισβολή στην Ουκρανία, οι δύο πλευρές δεν οδηγήθηκαν σε ρήξη, αλλά αντιθέτως σε... συμφωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για να αναλάβει κεντρική θέση στην κριτική επιτροπή του Masked singer, ενώ ανάμεσα ανάμενονται και οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν την παρουσία του στο talent show του σταθμού του Φαλήρου. Η στελέχωση της επιτροπής βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις υπάρχουν υποψήφιοι (δείτε εδώ ποιοι είναι).

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!

Αυτό είναι το νέο πρότζεκτ που θα συμμετέχει ο Νίκος Μουτσινάς