Πένθος για την Ναταλία Γερμανού - Η ανάρτησή της

Θλίψη για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πένθος για την Ναταλία Γερμανού - Η ανάρτησή της

Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς, μετά από σκληρή μάχη με πολλά προβλήματα υγείας. Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν δημόσια ήταν και η Ναταλία Γερμανού.

Η ίδια είχε συνεργαστεί μαζί του στον Alpha, τότε που πρόεδρος ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρουσιάζοντας ενδεικτικά το «Ραντεβού στα τυφλά», «Μες στην καλή χαρά» και «Chart show». Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν προχώρησε στο δικό της αντίο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συγκεκριμένα μία κοινή τους φωτογραφία.

Το αντίο της Ναταλίας Γερμανού στον Δημήτρη Κοντομηνά

«Θα σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια ενώ σε εξίσου συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατό του προχώρησε νωρίτερα και η Αννίτα Πάνια.

Πένθος για την Ναταλία Γερμανού

«Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς, πάρ'τον…» - Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά εξομολογείται

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς πέθανε σήμερα τα ξημερώματα (10/3), προκαλώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Όσοι τον γνώριζαν θέλησαν σήμερα να μιλήσουν και να χαιρετίσουν τον εκλιπόντα, μεταξύ αυτών που μίλησαν, ο Δήμος Βερύκιος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ.

Από την πλευρά της η Κίττυ Αλεξανδράτου, η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, μίλησε για την θλίψη και τον χαμό που νιώθει στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Με πήραν χαράματα, ο ανιψιός μου που είναι γιατρός. Είχα μία διαίσθηση τη νύχτα, είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο και είπα “πάει σήμερα φεύγει”», ανέφερε και πρόσθεσε: «δυόμιση χρόνια νοσηλευόταν. Ξεκουράστηκε, παρακαλούσα τον Θεό… Έλεγα Θεέ μου, αν τον αγαπάς πάρ΄τον γιατί ταλαιπωρείται και δεν καταλαβαίνει και τίποτα».

Η Κίττυ εξομολογήθηκε πως τα δύο αδέρφια ήταν πολύ δεμένα: «Ήμασταν αγαπημένα αδέρφια κάθε νύχτα με έπαιρνε τηλέφωνο πριν κοιμηθεί και του έλεγα “λεβέντη μου, κούκλε μου”».