Σασμός: «Αυτός είναι ο έρωτας!» - Το twitter αποθέωσε το τελευταίο φιλί του Αντώνη και της Μαρίνας

Μια αγάπη που δε σβήνει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: «Αυτός είναι ο έρωτας!» - Το twitter αποθέωσε το τελευταίο φιλί του Αντώνη και της Μαρίνας

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 10/3 στο Σασμό είδαμε τη Μαρίνα και τον Αντώνη σε μια σκήνη πάθους και αγάπης. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, που έχει αντέξει πολλά μέσα στο χρόνο, διατηρώντας μια φλόγα με έναν μοναδικό τρόπο.

Οι δυσκολίες είναι πολλές περισσότερες από τις όμορφες στιγμές, ωστόσο επειδή έχουν μια πολύ ώριμη σχέση δεν πτοούνται με τίποτα. Άλλη δοκιμασία ήρθε να εξετάσει την αγάπη του αστυνόμου, καθώς η Μαρίνα θα ακολουθήσει την κόρη της στα Γιάννενα και ο ίδιος έμεινε συγκλονισμένος στην ιδέα.

Το τελευταίο τους φιλί έδωσαν λοιπόν και το κοινό αποθέωσε μέσα από το twitter τον έρωτα αυτό. Έχουμε δει και άλλες φορές το ζευγάρι να έρχεται πιο κοντά, ωστόσο το χθεσινό ήταν πρωτοφανές και για αυτό αποθεώθηκε.

Οι αντιδράσεις του κοινού για την σκηνή στο Σασμό

Ποιος ηθοποιός είπε το ναι στη δεύτερη σεζόν

Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τον ρόλο της Καλλιόπης, που υποδύεται στο Σασμό, αλλά και το πιο βασικό ό,τι θα είναι και στον δεύτερο κύκλο. Η γνωστή στους τηλεθεατές καπετάνισσα έχει κάνει θραύση τόσο για τον έντονο χαρακτήρα της όσο και για το πόσο πολύ έχει παραμείνει πιστή στις παραδόσεις της Κρήτης. Είναι πολύ γεμάτη με την συμμετοχή της στο σίριαλ, παρ΄όλο που στην αρχή τρόμαξε με την εικόνα της.

Όπως δηλώνει και η ίδια, μπορεί η Καλλιόπη να μην είναι παράδειγμα για τις σημερινές κοινωνίες, ωστόσο τόνισε πως υπάρχουν πολλά είδη γυναικών στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Η Τζομπανάκη ενσαρκώνει σίγουρα εκείνη που γίνεται θυσία για τα παιδιά της με όποιο κόστος!

Η Καλλιόπη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών, τις “καπετάνισσες”, που φθίνει σιγά σιγά στην Κρήτη;
Υπάρχει και η πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Πιο στρογγυλεμένη στις εκφάνσεις της δύναμης, που πολλές φορές εκφράζουν με σκληρότητα. Μια γυναίκα στην Κρήτη, που παίρνει τον τιμητικό τίτλο της “καπετάνισσας”, έχει ζήσει με αξίες που δεν πατά. Έχει τη δύναμη να ξεπερνά δυσκολίες και βάσανα και είναι πρόσωπο που χαίρει σεβασμού, αλλά καμιά φορά και φόβου. Δεν είναι γυναίκες που σπέρνουν το κακό, αλλά γυναίκες που διαφεντεύουν τα σπίτια τους με σιδερένια γροθιά. Πολλές φορές γυναίκες που είναι χωρίς άντρα ή σύζυγοι αντρών που κάνουν κουμάντο σε μικρές κοινωνίες. Γυναίκες καπετάνιων δηλαδή.

Τηρεί με ευλάβεια τις αρχές της και τη δική της δικαιοσύνη, “το αίμα ζητά αίμα”;
Η Καλλιόπη θα σκότωνε για την οικογένειά της μόνο. Πιστεύει πως “το αίμα ζητά αίμα”, ειδικά αν είναι ανθρώπου δικού της. Καταλαβαίνει αυτή τη δικαιοσύνη. Με αυτήν ανατράφηκε κι αυτήν τιμά και προστατεύει. Μόνο για τα παιδιά της, για τη ζωή τους και την ευημερία τους, θα έκανε πέρα τα πιστεύω της.

Mαρία Τζομπανάκη - Σασμός

Θα έφτανε μέχρι το έγκλημα για χάρη του Μαθιού;
Για χάρη και των δύο παιδιών της. Και για το θάνατο του άντρα της, του μόνου άντρα που αγάπησε. Η Καλλιόπη κλείδωσε την πόρτα της καρδιάς της όταν τον έχασε και έβαλε μαύρα, μαντίλι και ρούχα, για πάντα. Απόλυτη και σ’ αυτό.