Σασμός: Ο Αντώνης καταρρέει - Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν οριστικά...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ο Αντώνης καταρρέει - Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν οριστικά...

Το σημερινό 10/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός είναι πολύ συγκινητικό, καθώς Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν από την Κρήτη μετά το περιστατικό που βίωσαν μέσα στο σπίτι τους. Ο Αντώνης που είναι ερωτευμένος με την Μαρίνα καταρρέει και την αποχαιρετά από μακριά.

Μια νέα αρχή ξεκινάει για τις δυο γυναίκες στα Γιάννενα. Η Αργυρώ θα βρει νέο σύντροφο, όμως έναν χρόνο αργότερα όταν θα επιστρέψει με το παιδί του Αστέρη στην αγκαλιά, θα βιώσει ακόμη έναν θάνατο. Και δεν μιλάμε για της γιαγιάς της.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 106

Η οικογένεια Βρουλάκη αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της! Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα και η Καλλιόπη είναι ικανοποιημένη απ’ αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες και επικρατεί ένταση. Η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει.

Προτού φύγει από την Κρήτη, η Μαρίνα συναντά την Καλλιόπη και προμηνύεται λογομαχία. Εν τω μεταξύ, μία μεταγωγή ενός κρατούμενου θα αποδειχθεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από το φιάσκο;

Μπαίνει στον ''Σασμό'' και μας δίνει ''καυτό'' spoiler για τον ρόλο του

Τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη πρόκειται να δούμε να εισβάλλει πολύ σύντομα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός. O ηθοποιός έχει ένα αρκετά γεμάτο βιογραφικό, ενώ μάλιστα έχει συνεργαστει θεατρικά στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λάλο.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης πρόκειται να υποδυθεί τον Βαγγέλη, τον αδερφό του Σταύρου, τον οποίο θα γνωρίσει η Αργυρώ στα Γιάννενα και θα τον ερωτευτεί. Οι δύο άντρες είναι πολύ δεμένοι, επειδή εκτός από αδέρφια, είναι και συνεργάτες.

Μαζί έχουν το εργαστήρι αργυροχοΐας και φτιάχνουν κοσμήματα και αντικείμενα τέχνης από ασήμι. Ο Σταύρος αγαπάει πολύ τον αδερφό του, αφού ο Βαγγέλης όταν ήταν μικροί του είχε σώσει τη ζωή. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, όταν ήταν παιδιά, ο Βαγγέλης κινδύνεψε τη ζωή του προκειμένου να σώσει τον Σταύρο από μία πυρκαγιά.

Επιβίωσαν κι οι δύο, αλλά ο Βαγγέλης τραυματίστηκε σοβαρά κι έκτοτε έχει μία αναπηρία. Ο Βαγγέλης προστατεύει τον Σταύρο όσο μπορεί, αλλά έχει κι εκείνος τους δικούς του δαίμονες. Είναι εθισμένος στον τζόγο, με αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς λεφτά προκαλώντας ολοένα και περισσότερα προβλήματα.

Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια, ο Σταύρος και ο αδελφός του έχουν οικονομικά προβλήματα και παλεύουν να κρατήσουν ζωντανή την επιχείρησή τους. Ο Βαγγέλης ελπίζει κατά βάθος ότι η χαρτοπαιξία θα τους βοηθήσει να βγουν από τον βούρκο, αλλά κάθε φορά βυθίζεται όλο και πιο βαθιά. Πώς θα επηρεάσει ο Βαγγέλης τη σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς;

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης με τον Δημήτρη Λάλο.