Eurovision 2022: Αποκαλύφθηκε ο σύντροφος της Αμάντας Γεωργιάδη - Οι τρυφερές φωτογραφίες στα social

Full in love

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αποκαλύφθηκε ο σύντροφος της Αμάντας Γεωργιάδη - Οι τρυφερές φωτογραφίες στα social

Η Αμάντα Γεωργιάδη είναι το πρόσωπο το οποίο αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022 όπου θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο της Ιταλίας. Μάλιστα, εχθές 10/3 έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στούντιο 4» πως η ίδια θα ανέβει στην σκηνή του διαγωνισμού με το τραγούδι «Die Together».

Ωστόσο, η ίδια δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική της ζωή. Όπως φαίνεται η ίδια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς πέρα από τα επαγγελματικά τα οποία πηγαίνουν αρκετά καλά, είναι και ερωτευμένη μετά από τις πληροφορίες που διέρρευσαν.

Μάλιστα, το όνομα του συντρόφου της Αμάντας Γεωργιάδη είναι Erlend Iversen Nakken. Οι δυο τους είναι κοντά ηλικιακά, με τον ίδιο να είναι φοιτητής Ψυχιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.

Ο σύντροφος της Αμάντας Γεωργιάδη

Ερωτευμένη η Αμάντα Γεωργιάδη

Ο σύντροφος της Αμάντας Γεωργιάδη

Αμάντα Γεωργιάδη και σύντροφος

Αμάντα Γεωργιάδη - Σύντροφός της

Αμάντα Γεωργιάδη για Eurovision 2022: «Τα στοιχήματα μας θέλουν 2η θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision 2022 -Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Σύμη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο. Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision, αλλά για το άλμπουμ μου.

Αναφορικά με τα στοιχήματα που την θέλουν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε: «Το είδα αλλά η ομάδα μας λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ γιατί με κάνουν tag στο Instagram. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς».