Άκης Τσοχατζόπουλος: Στην φόρα βγήκε η δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του - Νέες αποκαλύψεις

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άκης Τσοχατζόπουλος: Στην φόρα βγήκε η δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του - Νέες αποκαλύψεις

Το πρωί της Παρασκευής 11/3 η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» έφερε στο φως της δημοσιότητας αποσπάσματα από την δεύτερη χειρόγραφη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε και ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου για το άνοιγμα της δεύτερης διαθήκης του συζύγου της.

Ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι χειρόγραφη, μία συμπληρωματική διαθήκη έχει γραφτεί λίγους μήνες μετά. Υπάρχει μέσα η φράση «τώρα τα γνωρίζω όλα». Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν αποφυλακίστηκε δήλωσε ότι δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί είχαν κλαπεί.

Στην συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει κάποια στοιχεία από αυτά που είχαν κλαπεί, και σε αυτό αναφέρεται η εν λόγω φράση. Στην 3η διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατονομάζει ποιοι τον αδίκησαν, ποιοι τον πίκραναν και ποιοι του φόρτωσαν περισσότερα πράγματα από αυτά που θα έπρεπε». Από την άλλη, όπως φαίνεται η τρίτη διαθήκη αναμένεται να προκαλέσει "σεισμό.

Το άνοιγμα της δεύτερης διαθήκης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αυτός είναι ο χαρτοφύλακας του Άκη Τσοχατζόπουλου που έκρυβε την αλήθεια - Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις διαθήκες

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» και την δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου για το παρασκήνιο πίσω από τις διαθήκες του Άκη Τσοχατζόπουλου, με τα παιδιά του να περίμεναν ότι δεν θα συμπεριληφθούν στη διαθήκη.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η ιδιόχειρη διαθήκη που είχε κάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στις 6 Ιουνίου 2019. Σύμφωνα με όσα λέει και γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ορίζει ως κληρονόμους τον μικρότερο γιο του και τη γυναίκα του μόνο, ενώ αποκληρώνει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Αρετή και τον Αλέξανδρο.