Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη εμπνεύστηκε το Die Together από έναν χωρισμό της

Πως νιώθει ο νέος της σύντροφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη εμπνεύστηκε το Die Together από έναν χωρισμό της

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/3) ανακοινώθηκε και επίσημα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο τίτλος του τραγουδιού ονομάζεται «Die Together» και η ερμηνεύτρια θα είναι η 25χρονη Αμάντα Γεωργιάδη.

Πως η Αμάντα Γεωργιάδη εμπνεύστηκε το Die Together

Το «Die Together» είναι μια μπαλάντα που κάνει λόγο για έναν χωρισμό που η τραγουδίστρια δυσκολεύεται να ξεπεράσει. Η Αμάντα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξομολογήθηκε πως το τραγούδι πηγάζει από δική της πραγματική ιστορία, καθώς η ίδια έγραψε αυτό το τραγούδι, για να εκφράσει τα συναισθήματά της, μετά από το τέλος ενός μεγάλου έρωτα.

«Το Die Together είναι κατά τη γνώμη μου η έκφραση του απόλυτου έρωτα. Είχα χωρίσει από τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα και για ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να γράψω ούτε νότα.

Όλα μου τα συναισθήματα λοιπόν εκφράστηκαν σε αυτό το τραγούδι. Η ιδέα ήρθε όταν χωρίσαμε. Με το Die Together ήταν ουσιαστικά σαν να έβαλα μία τελεία σε αυτή τη σχέση και να προχώρησα μπροστά» αποκάλυψε μέσα σε όλα», ανέφερε.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο δεν γίνοταν οι δημοσιογράφοι να μην ρωτήσουν τη νεαρή ερμηνεύτρια για το πως νιώθει ο τωρινός της σύντροφος που θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι αφιερωμένο στον πρώην. (Δείτε εδώ τι απάντησε η Αμάντα Γεωργιάδη).

Μην ξεχνάμε πως αυτή η συνταγή έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένη στην ιστορία της Eurovision. Το 2009, ο Alexander Rybak πήρε την πρωτιά για την Νορβηγία με το τραγούδι «Fairytale» που μίλαγε για τον χωρισμό που εκείνος δεν μπορούσε να ξεπεράσει.

Αμάντα Γεωργιάδη για Eurovision 2022: «Τα στοιχήματα μας θέλουν 2η θέση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Αμάντα Γεωργιάδη η οποία αναμένεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision 2022 -Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Σύμη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με το αγόρι μου είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο. Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Δεν το έγραψα για τη Eurovision, αλλά για το άλμπουμ μου.

Αναφορικά με τα στοιχήματα που την θέλουν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, η Αμάντα Γεωργιάδη δήλωσε: «Το είδα αλλά η ομάδα μας λέει πως δεν πρέπει να βλέπω τα στοιχήματα, αλλά δεν μπορώ γιατί με κάνουν tag στο Instagram. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς».