Περιμένουν ένα θαύμα - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περιμένουν ένα θαύμα - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη

Πολλαπλά είναι τα χτυπήματα που δέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης το τελευταίο διάστημα. Την ώρα που περιμένει να μάθει την απόφαση του ΣΕΗ για την διαγραφή του από το σωματείο, ο αδερφός του παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο του Ρίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής Πρωινό, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη και περιμένουν να γίνει ένα θαύμα.

Όλες οι εξελίξεις στην υγεία του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη

«Είχαμε μία επικοινωνία με τον Παύλο Χαϊκάλη… Να πω ότι ο αδερφός του είναι στο νοσοκομείο στο Ρίο και η κατάσταση του δυστυχώς είναι πολύ σοβαρή. Τις ευχές μας στην οικογένειά του… Η κατάστασή του είναι σοβαρή. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα...», ειπώθηκε στην εκπομπή.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χαϊκάλη μετά την απόφασή του να φύγει από την Αθήνα

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (17/2) ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τη νέα ζωή που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μακριά από την Αθήνα, στο χωριό του.

Όπως αποκάλυψε έχει πρόταση για μία παράσταση στο Ηρώδειο το καλοκαίρι, αλλά προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει.

«Έχω φύγει εδώ και ένα μήνα και κάτι και είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Την είχα πάρει καιρό αυτήν την απόφαση, γιατί θέλω να αλλάξω τρόπο ζωής. Καμία σχέση με όσα έχουν γίνει.

Το καλοκαίρι έχω συζήτηση για μια παράσταση στο Ηρώδειο, αλλά το σκέφτομαι. Τώρα είμαι σε πρόβες σε ερασιτεχνικό θίασο. Υπήρξε πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω για να μη διαλυθεί η δουλειά. Θα κάνω κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για 15 ημέρες, είναι ωραία εμπειρία και με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Περπατάω στην παραλία, κάνω βόλες στην αμμουδιά, με φίλους, είμαι σε φάση αποτοξίνωσης και είμαι πάρα πολύ ωραία εδώ κάτω. Υπάρχει ανθρωποφαγία, αλλά κάποια στιγμή όλα θα βγουν στο φως», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.