Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές στη Γαία Μερκούρη για τα γενέθλιά της

Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές στη Γαία Μερκούρη για τα γενέθλιά της

Η Γαία Μερκούρη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να της ευχηθεί κάτω από την ανάρτηση που έκανε για εκείνη ο Άγγελος Λάτσιος. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και έτσι η Γαία έχει ήδη γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία «ιστορία» ανάμεσα στις δύο κυρίες καθώς η μητέρα της Γαίας, Δωροθέα Μερκούρη είναι η πρώην σύντροφος του Ματέο Παντζόπουλου. Βέβαια οι δυο οικογένειες δείχνουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά καθώς και η Δωροθέα Μερκούρη είχε ευχηθεί στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλια της.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο

«Χρόνια σου πολλά όμορφη», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία του γιου της και εκείνος της απάντησε με μία σειρά από καρδούλες.

Ελένη Μενεγάκη Γαία Μερκούρη

«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου - Η Γαία Μερκούρη αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα

Λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια της Γαίας Μερκούρη, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία σειρά από φωτογραφίες της αγαπημένης του. Σε μία από αυτές μάλιστα έχει στην αγκαλιά της και την μικρή Μαρίνα.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ ο Άγγελος Λάτσιος πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις κοινές εξορμήσεις του. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ είναι φανερή η μεγάλη αδυναμία που έχει στη μικρότερη αδερφή του, τη Μαρίνα.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε σήμερα (11/3) στο Instagram, υπήρχε και ένα στο οποίο η Γαία Μερκούρη έχει αγκαλιά τη Μαρίνα στις διακοπές τους στη θάλασσα. Οι δυο τους άλλωστε το καλοκαίρι πέρασαν αρκετές μέρες στην Άνδρο, όπως συνηθίζει να κάνει η οικογένεια του Άγγελου Λάτσιου.

Γαία Μερκούρη Μαρίνα Παντζοπούλου