Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Δάντη - Δυστυχώς έγινε γνωστό...

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Δάντη - Δυστυχώς έγινε γνωστό...

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης, με τον ίδιο να γνωστοποιεί την εν λόγω είδηση μέσα από μια φωτογραφία στα social media.

Την ώρα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ τα σημερινά 11/3 κρούσματα, ο αγαπημένος τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο, αποκαλύπτοντας πως θα ακυρωθεί η προγραμματισμένη του εμφάνιση.

Ο Χρήστος Δάντης μάλιστα έγραψε πως παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση η εξάπλωση του κορωνοϊού ακόμα υπάρχει.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Δάντη για τον κορωνοϊό

Η ανακοίνωση του Χρήστου Δάντη για τον κορωνοϊό

Με λυγμούς η Ασημίνα - Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor 5, η Ασημίνα είχε προειδοποιήσει πως αν δει μήνυμα από τον Χρήστο Δάντη θα βάλει τα κλάματα, κάτι που φυσικά έγινε. Όχι απλά έβαλε τα κλάματα αλλά κατέρρευσε όταν είδε τη φωτογραφία του συντρόφου της και του σκύλου της.

Οι Μαχητές δεν είχαν κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας εδώ και αρκετό καιρό και έτσι περίμεναν πώς και πώς να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Η Ασημίνα έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό τη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή και έτσι, δεν έκρυψε και τη συγκίνησή της όταν είδε το μήνυμά του. Εκείνος από τη μεριά του, της ευχήθηκε να έχει δύναμη και να συνεχίσει να απολαμβάνει το ταξίδι.