Τέλος τα μακριά μαλλιά για τον Γιάννη Σπαλιάρα - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Αγνώριστος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος τα μακριά μαλλιά για τον Γιάννη Σπαλιάρα - Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του θέλησε να κάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο τα τελευταία χρόνια -που πρόσφατα βίωσε μια σημαντική απώλεια- έχει υιοθετήσει ένα look με μακριά μαλλιά, ωστόσο αποφάσισε να το αλλάξει.

Έτσι, ο ίδιος επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έκοψε τα μαλλιά του κοντέ, με τον ίδιο να είναι αγνώριστος αλλά και πολύ ανανεωμένος.

Φυσικά, ο Γιάννης Σπαλιάρας μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στα μαλλιά του

«Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας ενώ τόνισε πως μετάνιωσε για την πολυσυζητημένη δήλωση του για τις 4.000 γυναίκες.

Μπαμπάς θέλεις να γίνεις;

Θέλω πολύ να γίνω μπαμπάς. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά. Αγαπάω να παίζω μαζί τους. Πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω.

Πες μου, μετάνιωσες για τη δήλωση με τις 4.000 γυναίκες;

Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Και αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φίλο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις.

Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός.

Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι Νομίζω λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες.