Eurovision 2022: Αποκαλύφθηκε η θέση που δίνουν στην Ελλάδα τα γραφεία στοιχημάτων

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Αποκαλύφθηκε η θέση που δίνουν στην Ελλάδα τα γραφεία στοιχημάτων

Οι θαυμαστές της Eurovision 2022 περιμένουν πως και πως να διεξαχθεί ο μουσικός διαγωνισμός από 10 έως 14 Μαΐου 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας. Όπως είναι λογικό οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ πριν από λίγες ημέρες ακούσαμε για πρώτη φορά τόσο το κομμάτι της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Βέβαια, αρκετοί αναρωτιούνται ποιοι θα είναι τελικά εκείνοι οι οποίοι θα καταφέρουν να "κλέψουν" τις εντυπώσεις μιας και υπάρχουν πολλές χώρες που φαίνεται να έχουν βάλει τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον ιστότοπο Eurovision World, που συγκεντρώνει τις αποδόσεις από όλες τις εταιρείες στοιχημάτων, το ελληνικό τραγούδι φιγουράρει στην 5η θέση πίσω από την πρώτη Ουκρανία, την δεύτερη Ιταλία, την τρίτη Σουηδία και το τέταρτο Ηνωμένο Βασίλειο.

Eurovision 2020 - Η θέση που δίνουν στην Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό

Eurovision 2022

Συγκινημένη η μητέρα της Αμάντα Γεωργιάδη: "Βασικά παρά λίγο έκλαψα!"

Στον "αέρα" της εκπομπής Το Πρωινό, την Πέμπτη 10/3, η μητέρα της Αμάντα Γεωργιάδη, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision 2022, μίλησε για το τραγούδι της κόρης της, για την σχέση τους και τις ετοιμασίες της οικογένειας για το Τορίνο. Η ίδια η Αμάντα μίλησε αναλυτικά για αυτό το βήμα την Πέμπτη 10/3.

Η μητέρα, Greta Tenfjord, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάρα πολύ ωραία! Βασικά παρά λίγο έκλαψα! Μάλλον έκλαψα για ένα δάκρυ (γέλια). Ήταν έκπληξη, έχω ακούσει ότι έχει βγει κάτι αλλά δεν ήθελα να το ακούσω, το περίμενα μέχρι σήμερα. Καθόμουνα και είδα το “Studio 4” μέχρι να βγει! Ήτανε τέλειο, πάρα πολύ ωραίο!».

«Την ακολουθώ σε όλα τα μαθήματα τραγουδιού, της μουσικής, στο πιάνο, εγώ είμαι από πίσω. Αλλά τώρα έχει φύγει έξι – εφτά χρόνια από το σπίτι. Θα πάμε μαζί της στις 14 Μαΐου.

Έχουμε κλείσει μία εβδομάδα ολόκληρη! Και όχι μόνο για μας! Όλη η οικογένεια… Έρχονται από την Αμερική, από Ολλανδία, από Γαλλία… φίλους και γνωστούς. Κλείσαμε τέσσερα σπίτια στο Τορίνο. Όλα θα πάνε καλά και θα περάσουμε καλά στο Τορίνο!» πρόσθεσε στη συνέχεια η μητέρα της Αμάντα Γεωργιάδη.