Σοφία Βόσσου: «Μία φορά έχω κάνει one night stand και...»

Η σπάνια εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοφία Βόσσου: «Μία φορά έχω κάνει one night stand και...»

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «ON Time» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να μιλήσει για την περιπέτεια ης υγείας της που την ταλαιπώρησε αρκετά.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

Έχεις δηλώσει πως έχεις κλάψει πολύ και έχεις… πέσει στα πατώματα για έναν άντρα. Ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος αυτός ή κάποιος άλλος;

Για κάποιον άλλον μετά τον Ανδρέα έπεσα στα πατώματα. Ήταν ένας άλλος μεγάλος έρωτας. Έχω βιώσει τον απόλυτο έρωτα.

Το 2019 είχες δηλώσει στο “Πρωινό” ότι ήσουν μόνη τέσσερα χρόνια και ένιωθες σαν καλόγρια. Σήμερα εξακολουθείς να μονάζεις ερωτικά;

Εξακολουθώ να είμαι σαν καλόγρια (γέλια). “Μονάζω” ερωτικά. Είμαι μόνη.

Κι όμως ξέρω ότι σε φλερτάρουν και μάλιστα νεαρότεροι άνδρες

Ναι συμβαίνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος που αγαπάει και σέβεται τον έρωτα μπορεί να ξοδεύεται αριστερά και δεξιά. Δεν έχει έρθει κάτι που να με κάνει να ερωτευθώ και να με συναρπάσει. Δεν είμαι γυναίκα του one night stand. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ούτε του sex partner. Μία φορά έχω κάνει one night stand και το μετάνιωσα. Δεν τα κατακρίνω, ο καθένας όπως θέλει να εκφράζεται αλλά δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου.

Εγώ που έχω ζήσει τόσο μεγάλους έρωτες δεν είναι δυνατόν να τον κατακρημνίσω τον έρωτα σε εφήμερες καταστάσεις. Θέλω να το ζήσω -αν θα το ζήσω πάλι- όπως πρέπει. Δεν με νοιάζει η διάρκεια. Μπορεί να είναι για έναν μήνα. Να είναι όμως. Για μένα η ανάγκη του κορμιού είναι ίδια με την ανάγκη της ψυχής. Δηλαδή πρέπει να καλυφθούν και τα δύο μαζί αλλιώς δεν πετυχαίνει το “γλυκό”. Κάτι του λείπει.

Εγώ λειτουργώ εγκεφαλικά. Ναι έχω ανάγκες ως γυναίκα αλλά πρέπει να καλύπτομαι ψυχικά και σωματικά. Δεν με ενδιαφέρει η διάρκεια αρκεί αυτό που θα έρθει να έχει το συναίσθημά του, την ομορφιά του, τη λεπτότητά του, το φλερτ του, να υπάρχει όλο το “περιτύλιγμα”. Δεν γίνεται να πάω όταν θα μου πει ο άλλος “είσαι ελεύθερη να περάσω να κάνουμε σεξάκι;”. Είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Όχι προτιμώ να είμαι μόνη μου και να το απολαύσω όταν θα έρθει η στιγμή και να είναι όπως την θέλω παρά να… ξοδεύομαι και να λέω μετά “τώρα τι ήταν αυτό;”.

«Δεν είμαι κατά του γάμου, είμαι κατά της υποχρεωτικότητας...»

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μια αποκαλυπτική και εφ' όλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα της υγείας της, για το τι ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη αλλά και για το αν έχει βιώσει ποτέ κάποιο θαύμα στη ζωή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μάλιστα, πρόσφατα αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo.

Προτάσεις γάμου γιατί αρνιόσασταν συνέχεια;

Δεν θέλω, δεν μου αρέσει ο γάμος. Για να γίνω όμως πιο ξεκάθαρη, δεν αρνούμαι τη συμβίωση, ούτε τον γάμο. Μπορεί να συμβεί. Αρνούμαι τον γάμο που τον βάζει καπέλο, το σύστημα στα παιδιά. Δηλαδή αν δεν παντρευτείς, είσαι αποτυχημένος. Όχι δεν είναι έτσι. Μόνο καλός άνθρωπος πρέπει να είσαι, τίποτα άλλο. Δεν είμαι κατά του γάμου, είμαι κατά της υποχρεωτικότητας ότι έτσι πρέπει να γίνεται.

Τι είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος για εσάς;

Ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής μου σε όλα τα επίπεδα. Ανθρώπινα, επαγγελματικά, έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, το κορμί μας, όλα. Είναι οικογένειά μου. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα.

Περάσατε αρκετά και σοβαρά προβλήματα με την υγεία σας. Βγήκατε νικήτρια. Τι σας έδωσε δύναμη;

Όπως σου είπα, πιστεύω πολύ στο Θεό και δεν φοβάμαι. Το μόνο που τον παρακαλώ είναι να μου δίνει δύναμη να ανταπεξέλθω στους πόνους και καθαρό μυαλό να μην λυγίσω. Πολλοί άνθρωποι περνάνε χειρότερα και σοβαρότερα προβλήματα. Δεν μπορώ να κλαίγομαι όταν μικρά παιδάκια έχουν λευχαιμία. Πόνεσα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, αλλά όχι στο μέτρο που πονούν άλλοι άνθρωποι.

Έχετε βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σας;

Ναι. Όταν αρρώστησε ο πατερούλης μου από καρκίνο στο πάγκρεας, πήγα στην εκκλησία, προσευχήθηκα και ζήτησα από τον Θεό, όχι να μην τον πάρει, αλλά να μην πονέσει. Κάνει το χειρουργείο και μέσα σε μία μέρα, κολλάει ένα μικρόβιο από την εντατική και έφυγε μέσα σε τρεις μέρες σαν πουλάκι. Δεν υπέφερε. Αυτό ζήτησα από τον Θεό. Αν αυτό δεν είναι θαύμα τότε τι είναι;

Η Σοφία Βόσσου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.