Καλύτερα δεν γίνεται: Οι πρώτες δηλώσεις του Ραφαηλίδη και του Πανόπουλου αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Όλα όσα ανέφεραν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Οι πρώτες δηλώσεις του Ραφαηλίδη και του Πανόπουλου αφού διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/2 η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με απώλειες καθώς όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ η Εβελίνα Νικόλιζα ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα.

Έτσι λοιπόν, στην σημερινή 13/2 εκπομπή του ALPHA οι δυο συνεργάτες της γνωστής παρουσιάτριας μίλησαν μέσω Skype για την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό ενώ από την άλλη αναφέρθηκαν και για την συμμετοχή τους στο Total Black Out.

«Στον Δημήτρη πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός, εμένα μου ήρθε λίγο μετά. Δόξα το Θεώ έχουμε την υγειά μας, είμαστε καλά και προχωράμε» αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Τις δύο πρώτες μέρες είχα συμπτώματα, μια χαρά είμαι. Το περνούν τόσοι άνθρωποι, δεν κάνει καν να το συζητήσουμε με τα συμπτώματα που έχουμε» Τόνισε από την άλλη ο Δημήτρης Πανόπουλος

Οι δηλώσεις τους στο «Καλύτερα δε γίνεται»

"Eφυγε από τη ζωή..." - Τα συγκινητικά λόγια της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα του ALPHA

Μετά από την επεισοδιακή έναρξη του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 η Ναταλία Γερμανού θέλησε να πει το δικό της "αντίο" στον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης 10/3 σε ηλικία μόλις 83 ετών. Δείτε επίσης εδώ την επιθυμία της οικογένειάς του

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη για τον θάνατο του είπε: «Να πω δυο λόγια για τον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από τη ζωή. Το έκαναν όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες του Alpha. Δε θα σας κουράσω με πολλά λόγια, ίσως γιατί εγώ δεν είχα την χαρά να τον ζήσω τόσο πολύ, όσο άλλες παρουσιάστριες. Το 2006 μπήκα για πρώτη φορά στο κανάλι αυτό.

Θα έχω πάντα να θυμάμαι έναν άνθρωπο πολύ γενναιόδωρο, πολύ δοτικό. Μια αγκαλιά ήταν για όλους τους εργαζόμενους εδώ. Μου έδωσε την πρώτη μου ευκαιρία να γίνω μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια. Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μέσα από το “Μες στην καλή χαρά” ουσιαστικά εγώ έγινα παρουσιάστρια εδώ, στο κανάλι αυτό.

Έκανα ένα διάλλειμα, έφυγα, αλλά ξαναγύρισα κοντά του, με το “Καλύτερα δε γίνεται”. Και ήταν πάντα ο ίδιος ζεστός και δοτικός άνθρωπος. Και όπως έγραψα πολύ λιτά στο Instagram μου, “θα σας θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη”. Αυτό».