Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Νίκος Κοκλώνης: «Από Σεπτέμβριο...»

Eιναι οριστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Νίκος Κοκλώνης: «Από Σεπτέμβριο...»

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια νέα δήλωση στην κάμερα του Τι λες τώρα το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τις εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία. Ο παραγωγός έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία το Just The 2 of us και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο βήμα του.

Δεν ανακοίνωσε επίσημα ποιο project έχει αποφασίσει να αναλάβει, αλλά αποκάλυψε ότι θα είναι ένα βραδινό show που θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο βράδυ.

Μεταξύ των ευχάριστων ανακοινώσεων ο Κοκλώνης δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον πόλεμο, μιας και αποτελεί πολύ ευαίσθητο σημείο για αυτόν, με τις σπαρακτικές αναρτήσεις να συγκλονίζει τους πάντες.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Από Σεπτέμβριο τώρα θα επιστρέψω. Το κανάλι ετοιμάζει κάτι δυνατό. Αλλά από Σεπτέμβριο θα το πούμε στον αέρα, θα διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο βράδυ».
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλα αυτά που γίνεται και βλέπουμε μικρά παιδιά να σκοτώνονται ελπίζω να τελειώσει γρήγορα», δήλωσε ο παραγωγός για το ουκρανικό ζήτημα.

Η στήριξη του παραγωγού του Chart Show, Νίκου Κοκλώνη

Το βράδυ του Σαββάτου 12/3 θα ανοίξει η αυλαία της αγαπημένης μουσικής εκπομπής Chart Show, από την συχνότητα του Alpha, το οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες - θα είναι ανανεωμένο και πιο φαντασμαγορικό από ποτέ. Άλλωστε την παραγωγή της εκπομπής έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media, που συνηθίζει τα extreme σκηνικά. (Δείτε εδώ το teaser της εκπομπής)

Με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή και experts στο πλευρό της τον Γιώργο Αρσενάκο CEO της PANIK RECORDS και τον μουσικό παραγωγό Πέτρο Δραγουμάνο, αναμένεται η εκπομπή να μπει για τα καλά στην ζωή των τηλεθεατών και να την γεμίζει με μουσική και ιστορίες από τις προηγούμενες δεκαετίες.Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα ο Νίκος Κοκλώνης ενθουσιασμένος έγραψε στο Twitter:

«Το Chart Show ήταν από τις αγαπημένες μου εκπομπές και τώρα επιστρέφει με την αγαπημένη μου Δέσποινα Βανδή στα καλύτερά της, μια φανταστική παρέα experts τον Γιώργο Αρσενάκο, και τον Πέτρο Δραγουμάνο. Το πιο αυθεντικό 90s party με τραγούδια αξεπέραστα. Αύριο 21:00».