Δανάη Μιχαλάκη: Το ''καυτό'' spoiler για το μέλλον Δρόσως και Κωνσταντή - «Θα έχουμε εντάσεις...»

Αφορά τις Άγριες Μέλισσες...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δανάη Μιχαλάκη: Το ''καυτό'' spoiler για το μέλλον Δρόσως και Κωνσταντή - «Θα έχουμε εντάσεις...»

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον σύζυγό της, ενώ, μάλιστα, έδωσε και ένα πολύ σπαρταριστό spoiler για την επιτυχημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Το spoiler της Δανάης Μιχαλάκη στις Άγριες Μέλισσες

«Με τον νέο σκηνοθέτη θα έχουμε εντάσεις με τον Κωνσταντή αλλά νομίζω ότι θα ευτυχήσουν και οι δυο», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη, αφού η Ναταλία Γερμανού επιζητούσε να μάθει έστω και κάτι για την σειρά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τα σχόλια που δέχθηκε για τον γάμο του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και την Έρη Βαρδάκη μιας και αποκάλυψε αρκετά για την αγαπημένη του σύντροφο, Δανάη Μιχαλάκη αλλά και το γεγονός του σχολιασμού που έγινε λόγω του ότι αποφάσισαν να κάνουν πολιτικό και όχι θρησκευτικό.

Φωτεινό σημείο στη ζωή σας αποτελεί η σύζυγός σας, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη. Αυτή η διείσδυση στην προσωπική σας ζωή, το γεγονός ότι ο γάμος σας το καλοκαίρι αποτέλεσε υλικό για πρωτοσέλιδο, σας ενοχλεί;

Γίνεται ενοχλητικό στο βαθμό που το αφήνεις να γίνει ανεξέλεγκτο. Με τη Δανάη πήραμε την απόφαση να προφυλάξουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να μπούμε σε μια διαδικασία κυνηγητού. Δεν θα βάλουμε δηλαδή περούκες και καπέλα για να πάμε ένα θέατρο, ούτε θα κρύψουμε ότι είμαστε ερωτευμένοι.

Αυτό που με παραξένεψε πιο πολύ από όλα σε σχέση με τον γάμο είναι ότι σχολιάστηκε περίεργα το γεγονός πως επιλέξαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο. Πίστευα ότι εν έτει 2021 δεν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις.