Αυτό είναι το απίστευτο ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου - Το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram

Την απαθανάτισε εν ώρα δημιουργίας ο Κωστής Μαραβέγιας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το απίστευτο ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου - Το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της Showbiz. Οι δυο τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν εκδηλώνουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλον, ενώ μάλιστα πρόσφατα πήγαν και ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει πολλά ταλέντα και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο μια αξιέπαινη ηθοποιός αλλά είναι εξαιρετική στην ζωγραφική. Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Κωστής Μαραβέγιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την ίδια να ζωγραφίζει έναν πίνακα στο πάτωμα του σπιτιού τους, με απλωμένες τις μπογιές της.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ολοκλήρωσε την δημιουργία της, η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Όπως ανέφερε και η ίδια, ζωγράφισε το καταπληκτικό παραλιακό τοπίο της Ύδρας, που είναι το αγαπημένο νησί του ζευγαριού, στο οποίο και παντρεύτηκαν.

Η απίθανη ζωγραφιά της Τόνιας Σωτηροπούλου

«Σπίτι ατελιέ, κορίτσι τέλειο», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κωστής Μαραβέγιας.

Αυτό είναι το απίστευτο ταλέντο της Τόνιας Σωτηροπούλου

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια για την Τόνια Σωτηροπούλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στη Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή της Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, το πρωί της Δευτέρας 14/2. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στις σπουδές του αλλά και στην καριέρα του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα και στον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου - δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτυ - και δήλωσε πως νιώθει πιο ελεύθερος από ποτέ τώρα που είναι παντρεμένος. Μάλιστα, εξομολογήθηκε και την αιτία που τον έκανε να παντρευτεί.

«Νιώθω πιο ελεύθερος τώρα που είμαι παντρεμένος. Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστής Μαραβέγιας και πρόσθεσε:

«Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου».

«Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν αιφνίδιο», είπε κλείνοντας ο γνωστός τραγουδιστής.