«Βλέπω το Survivor γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για τους παίκτες του φετινού κύκλου

Θα ξαναπήγαινε στην Eurovision;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Βλέπω το Survivor γιατί...» - Η αποκάλυψη της Ελευθερίου για τους παίκτες του φετινού κύκλου

Η κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα συνάντησε, το πρωί της Κυριακής 13/3, την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πρόσφατα είχε αποκαλύψει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της μετά την συμμετοχή της στο Survivor. Η τραγουδίστρια, μίλησε μεταξύ άλλων για τα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την Eurovision, στην οποία όπως είπε θα ήθελε να ξαναπάει.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου για την Eurovision

«Συζητάω πράγματα, όμως δεν μπορώ να τα αποκαλύψω», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και τόνισε πως θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικό, το οποίο να βρίσκεται κοντά στο στοιχείο τη, ενώ πρόσθεσε:

«Βλέπω το Survivor γιατί έχω και δικά μου παιδιά μέσα και τα συμπονώ».

«Ήμουν πολύ μικρή, δεν είχα την εμπειρία. Αν πήγαινα τώρα θα ήταν τελείως αλλιώς ο τρόπος που θα το διαχειριζόμουν», αποκάλυψε για την Eurovision, ενώ για τις συμμετοχές Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε:

«Φυσικά και στηρίζω την Ανδρομάχη και την Αμάντα γιατί είναι νέα κορίτσια».

Πως η Αμάντα Γεωργιάδη εμπνεύστηκε το Die Together που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision

Το απόγευμα της Πέμπτης (10/3) ανακοινώθηκε και επίσημα το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο τίτλος του τραγουδιού ονομάζεται «Die Together» και η ερμηνεύτρια θα είναι η 25χρονη Αμάντα Γεωργιάδη.

Το «Die Together» είναι μια μπαλάντα που κάνει λόγο για έναν χωρισμό που η τραγουδίστρια δυσκολεύεται να ξεπεράσει. Η Αμάντα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» εξομολογήθηκε πως το τραγούδι πηγάζει από δική της πραγματική ιστορία, καθώς η ίδια έγραψε αυτό το τραγούδι, για να εκφράσει τα συναισθήματά της, μετά από το τέλος ενός μεγάλου έρωτα.

«Το Die Together είναι κατά τη γνώμη μου η έκφραση του απόλυτου έρωτα. Είχα χωρίσει από τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα και για ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να γράψω ούτε νότα.

Όλα μου τα συναισθήματα λοιπόν εκφράστηκαν σε αυτό το τραγούδι. Η ιδέα ήρθε όταν χωρίσαμε. Με το Die Together ήταν ουσιαστικά σαν να έβαλα μία τελεία σε αυτή τη σχέση και να προχώρησα μπροστά» αποκάλυψε μέσα σε όλα», ανέφερε.

Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο δεν γίνοταν οι δημοσιογράφοι να μην ρωτήσουν τη νεαρή ερμηνεύτρια για το πως νιώθει ο τωρινός της σύντροφος που θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι αφιερωμένο στον πρώην. (Δείτε εδώ τι απάντησε η Αμάντα Γεωργιάδη).

Μην ξεχνάμε πως αυτή η συνταγή έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένη στην ιστορία της Eurovision. Το 2009, ο Alexander Rybak πήρε την πρωτιά για την Νορβηγία με το τραγούδι «Fairytale» που μίλαγε για τον χωρισμό που εκείνος δεν μπορούσε να ξεπεράσει.