Γενέθλια για την κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Το εντυπωσιακό πάρτυ που της ετοίμασε

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γενέθλια για την κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Το εντυπωσιακό πάρτυ που της ετοίμασε

Μια πολύ ευτυχισμένη μέρα είναι η σημερινή 13/3 για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αφού η κόρη της έγινε 5 ετών. Η κούκλα μαμά της - δείτε εδώ το μυστικό που την κρατάει σε φόρμα - θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να της ευχηθεί, δείχνοντας μας παράλληλα τι πανέμορφο πάρτυ που της είχε ετοιμάσει.

Η δημοσιογράφος μαζί με την φωτογραφία της, περιέγραψε τον επικό διάλογο που είχε με την Βικτωρία, σχετικά με την διοργάνωση του πάρτυ της στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Η ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο Instagram

«Έχω μια κόρη (δύο έχω, αλλά τώρα θα μιλήσω για τη Βικτώρια) που κάθε μέρα με πυροβολεί με απίθανες ιδέες, αχαλίνωτη φαντασία, πληθωρικά συναισθήματα, ερωτήσεις που δεν ξέρω να απαντήσω. Είναι ένας σίφουνας, δεν την προλαβαίνω. Οπότε, όταν σχεδιάζαμε το πάρτι των γενεθλίων της και ζήτησε απερίφραστα να το κάνει στο σπίτι και όχι σε κανέναν ουάου παιδότοπο, απόρησα με την ασυνήθιστη ολιγαρκεία της.

Μέχρι που σιγά σιγά άρχισε να εξηγεί πώς το έχει φανταστεί: ένα πάρτι με στολισμό Encanto (την Isabella, συγκεκριμένα, γιατί «έφτιαξε ένα κάκτο και κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να είναι τέλεια!»), φίλτρα μαγείας (ούτως ή άλλως τα μαγειρεύει κάθε μέρα και αυτοαποκαλείται «μαγισσούλα») και spa (για να «χαλαρώσω λιγάκι με τις φίλες μου»). Δεν ξέρω πώς είναι τα άλλα πεντάχρονα, εγώ τέτοιο δεν έχω ξανασυναντήσει. Και του χρόνου, αρχηγέ κοκοβιέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Το επικό περιστατικό στο αέρα της εκπομπής του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια είναι στην τηλεόραση έχει χαρίσει άπλετο γέλιο τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τηλεθεατές. Αυτό έγινε για άλλη μια φορά μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό όταν γελάει πολύ συνηθίζει να σπρώχνει τους συνεργάτες της. Αυτή τη φορά έσπρωξε τόσο πολύ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που το κεφάλι του "τσούγκρισε" με αυτό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που καθόταν δίπλα του.

Μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα ξεκαρδιστικά γέλια μιας και η στιγμή στον αέρα της εκπομπής ήταν άκρως αστεία. Δείτε επίσης εδώ πως στόλισαν το πλατό της εκπομπής.