Σάκης Τανιμανίδης - Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς τη Χριστίνα Μπόμπα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης - Μαρίνα Βερνίκου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας χωρίς τη Χριστίνα Μπόμπα

Τον Σάκη Τανιμανίδη και την κουμπάρα του Μαρίνα Βερνίκου «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι σε πρωινή τους βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις. Ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως απουσίαζε από αυτή τους την εξόρμηση, ίσως επειδή ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο με τις δίδυμες, μετά την εξόρμησή της στο Παρίσι.

Βόλτα στην Αθήνα για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Μαρίνα Βερνικίου

Η κουμπαριά μεταξύ τους έκλεισε ύστερα από μια μακροχρόνια φιλία, όταν το ζευγάρι των παρουσιαστών αποφάσισε να τους παντρέψει η Μαρίνα μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη.

Οι δυο τους είναι ντυμένοι στα μαύρα, με δερμάτινα jacket και look που αποτυπώνει την χαλαρή διάθεση της βόλτας τους. Η Μαρίνα είναι ντυμένη με total black, ενώ αυτό που κλέβει τα βλέμματα είναι τα μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου της. Από την άλλη ο Σάκης σπάει την «μαυρίλα» με μια χακί plain μπλούζα.

Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγους μήνες, μετακόμισαν στο νέο τους σπιτικό (Δείτε εδώ το νέο τους σπίτι), εγκαταλείποντας το διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στο οποίο και έζησαν αρκετά χρόνια, μέχρι των ερχομό των διδύμων τους.

Ο Σάκης και η Μαρίνα στην Αθήνα

Σάκης Τανιμανίδης και Μαρίνα Βερνίκος

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τις δίδυμες κόρες των Τανιμανίδη - Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, επιλέγει να είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Έτσι λοιπόν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που ήταν χθες, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πιο τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του.

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα Μπόμπα να έκαναν μια μικρή απόδραση έως το Παρίσι, ωστόσο και για τους δυο οι κορούλες τους αποτελούν προτεραιότητα.

Έτσι λοιπόν όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού τους – που έχει μετατραπεί σε μια μικρή παιδική χαρά – και διαβάζει παιδικά βιβλία στα δίδυμα κορίτσια.