«Δεν υπάρχουν λόγια» - Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

Το σχόλιο της για την υπόθεση της Πάτρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν υπάρχουν λόγια» - Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τις εξελίξεις που προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα. Το πρωί της Δευτέρας 14/3, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έπαιξε μερικά βίντεο ό τις ευτυχισμένες στιγμές των τριών κοριτσιών με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούγιου για την υπόθεση στην Πάτρα

«Τα βλέπουμε σε όλες τις εκπομπές και το διαδίκτυο και τα πλάνα των κοριτσιών, τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι σοκαριστικά, δεν υπάρχουν λόγια να τα περιγράψεις. Ελπίζω να είμαστε πολύ κοντά στη λύση αυτού του γρίφου γιατί όποια κι αν είναι ουσιαστικά η λύση αυτό που όλοι λένε είναι ότι πρόκειται για τον γρίφο της 50ετίας, τον παράξενο θάνατο των τριών κοριτσιών», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η 33χρονη από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή. Ήταν ένα παιδί πάρα πολύ δύσκολο… Η μητέρα και η αδελφή της έμεναν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, τους γονείς της μητέρας της. Δεν της έκανε κανείς παρατήρηση για τίποτα. Η 33χρονη είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία. Συναντήθηκαν σε ένα club της Πάτρας, στην Αγίου Νικολάου, έγιναν αμέσως ζευγάρι και σε σύντομο χρονικό διάστημα η μητέρα έμεινε έγκυος στην 9χρονη», δήλωσε η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών.

"Έσπασε" την σιωπή της η μητέρα για τις εκδορές στο πρόσωπο της 7 μηνών κόρη της

Σοκ έχει προκαλέσει στη κοινή γνώμη η τραγωδία στην Πάτρα με τα τρία αγγελούδια που έχασαν την ζωή τους σε πολύ μικρό κοντινό διάστημα μιας και τα ερωτήματα για το τι συνέβη στην πραγματικότητα είναι πολλά.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» έχει αναλάβει την υπόθεση για να διαλευκανθεί η συγκεκριμένη τραγωδία καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για την μητέρα των άτυχων κοριτσιών. Έτσι λοιπόν η ίδια μίλησε στην εκπομπή για τις ανακρίβειες που έχουν ακουστεί αλλά και για τις εκδορές των παιδιών της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να εκτίθεμαι και δε θέλω να ακούγονται ανακρίβειες και κάτι που να παραπλανά την κοινή γνώμη. Ως προς τις αμυχές, επειδή έχουν ακουστεί διάφορες εκδοχές, οι δύο εκδορές είναι ακριβώς κάτω από τα μάτια, στα κόκαλα της μύτης της 3χρονης.

Σ’ εκείνο το σημείο δεν μπορεί να κλείσει η μύτη και να προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο που λένε. Η ιατροδικαστής μου είπε ότι αυτό μπορεί να έγινε από νύχι, μπορεί να της το κάναμε και εμείς οι ίδιοι την ώρα του μπάνιου. Αλλά έχουν περάσει και χρόνια και δεν θυμάμαι από τι μπορεί να προκλήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με την 7 μηνών έχω βίντεο και φωτογραφία το ίδιο βράδυ και ένα βράδυ πριν που δείχνει ότι έχει ένα έκζεμα από τα σάλια και την πιπίλα. Μας είχε δώσει και κρέμα η παιδίατρος γι’ αυτό», πρόσθεσε η μητέρα από την Πάτρα.

Για το πνευμονικό οίδημα, μου είπαν οι ιατροδικαστές ότι είναι συνέπεια της ανακοπής και μάλιστα μου είπαν ότι έκανε μία κάμψη λόγω του φλεβόκομβου η καρδιά της μπέμπας και σε συνέπεια αυτού έκανε πνευμονικό οίδημα».