Συντετριμμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα - Οι δηλώσεις που τον έκαναν να καταρρεύσει

Συγκλονίζει ο 12χρονος στην Ανδραβίδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Super Κατερίνα - Οι δηλώσεις που τον έκαναν να καταρρεύσει

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, ο 12χρονος από την Ανδραβίδα περιέγραψε όσα έζησε την ημέρα του φονικού. Ο μικρός αντίκρισε την μητέρα και τα δύο του αδέρφια νεκρά και μόνο η σκέψη αυτού προκαλεί ρήγος, όπως επίσης οι δηλώσεις του για την απουσία της μητέρας του απ΄τη ζωή του.

Οι δηλώσεις του 12χρονου από την Ανδραβίδα και η αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω "μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα". Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λίγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα»,

Όλο το πλατό πάγωσε και ειδικότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και κατέρρευσε στο άκουσμα όλων αυτών.

Συγγενής του δράστη απείλησε τον γιο που σώθηκε

Το πρωί της Πέμπτης, 10/3 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε η Γιάννα Παναγοπούλου, η συνήγορος της οικογένειας στην Ανδραβίδα που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου γείτονά τους, που τους ενοικίαζε το σπίτι. Ο μοναδικός που επέζησε από την οικογένεια ήταν ο 12χρονος γιος ο οποίος γλύτωσε γιατί δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη χρονική στιγμή.

Το έγκλημα σόκαρε το πανελλήνιο με την αγριότητα των πράξεων του δράστη, ο οποίος μετά την ομολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, η οποία κράτησε κοντά στις 4,5 ώρες παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε το ζευγάρι, ωστόσο επιμένει πως δεν θυμάται τι συνέβη ή να σκότωσε τα παιδιά.

Η Γιάννα Παναγοπούλου αποκάλυψε μάλιστα στον αέρα της εκπομπής, ότι συγγενής του δράστη μετά το τετραπλό φονικό απείλησε το 11χρονο αγόρι που σώθηκε. «Είναι προσπάθεια για να επιδεινωθεί η ψυχική υγεία του παιδιού και να επιβαρυνθεί ο ανήλικος» δήλωσε η δικηγόρος.