"Έχω δεχτεί παρενόχληση..." - Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος αποκαλύπτει

"Ήμουν πάρα πολύ μικρός..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή Όλα Γκουντ την Κυριακή 13/3 για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και για την δική του προσωπική κακοποιητική εμπειρία όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός. Ο ηθοποιός δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του, ενώ μάλιστα στο παρελθόν είχε προκαλέσει με τις δηλώσεις του για τους ηθοποιούς στα ριάλιτι.

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Ευαγγελόπουλου

«Όλα αυτά που έγιναν στον δικό μας χώρο έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάχρηση εξουσίας, όπου ο άλλος θεωρεί ότι είναι στο απυρόβλητο και χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Ελπίζω από δω και πέρα να τελειώνουμε με αυτές τις συμπεριφορές και με τους ανθρώπους που είχαν τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε για τη δική του εμπειρία: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήμουν πάρα πολύ μικρός και αντέδρασα βίαια, χωρίς να θέλω να πω τι έκανα όταν επιχείρησε να έρθει πολύ κοντά. Εκεί τελείωσε και η ιστορία».

Η μάχη του με το αλκοόλ

Στο Οδηγό καλής ζωής στον Alpha, μίλησε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος ο οποίος αποκάλυψε την εξάρτηση που είχε με το αλκοόλ αλλά και την απόφαση του να το κόψει αφού το σιχάθηκε ο οργανισμός του.

«Ξεκίνησα να πίνω από είκοσι χρονών κάθε βράδυ όταν πηγαίναμε στη ντισκοτέκ. Τότε ήταν τρόπος ζωής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Το σταμάτησα, γιατί το σιχάθηκε ο οργανισμός μου. Μου είπε «φτάνει πια» Δεν το σκέφτηκα τώρα πρέπει να το κόψεις… Ο οργανισμός μου δεν μου είπε το ίδιο για το τσιγάρο. Το έκοψα εδώ και δέκα χρόνια. Τώρα αν πιώ θα είναι ένα ποτήρι κρασί». Mάλιστα ο ηθοποιός διατηρεί πολύ καλή φυσική κατάσταση πια και αυτό φαίνεται.

παύλος ευαγγελόπουλος εξάρτηση με αλκόολ