Φανερά αδυνατισμένη η Νικολέττα Τσομπανίδου - Η νέα αρχή στη ζωή της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φανερά αδυνατισμένη η Νικολέττα Τσομπανίδου - Η νέα αρχή στη ζωή της

Περίπου ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από την ημέρα που η Νικόλ Τσομπανίδου αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του The Bachelor 1. Από τότε όμως μέχρι και σήμερα η ζωή της έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι της αγάπης, ήρθε και ο χωρισμός της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ λίγους μήνες αργότερα βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια γνωστού επιχειρηματία. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, είδε μεγάλη επιτυχία.

Η Νικόλ Τσομπανίδου έβγαλε τη δική της συλλογή ρούχων, ενώ άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το νέο κατάστημα της Νικόλ και η αλλαγή στην εμφάνιση της

Στις φωτογραφίες από το κατάστημα της, την είδαμε επίσης και φουλ ανανεωμένη και όπως πάντα άκρως εντυπωσιακή! Μάλιστα, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει μέσα στο The Bachelor, αφού όπως είχε αποκαλύψει στο παιχνίδι είχε βάλει αρκετά κιλά - δείτε πόσα.

"Έσπασε" τη σιωπή της η Τσομπανίδου 10 μήνες μετά το χωρισμό από τον Παναγιώτη

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά.

Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.