«Ήμουν στη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και την Παπαχαραλάμπους...» - Ο Αντώνης Κρόμπας "σπάει" τη σιωπή του

Θα παραστεί στο δικαστήριο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήμουν στη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και την Παπαχαραλάμπους...» - Ο Αντώνης Κρόμπας

Ο Αντώνης Κρόμπας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Κυριακή 13/3 για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, της οποίας η αδερφή πρόσφατα μίλησε για όλη αυτή την αδικία. Ο ηθοποιός μίλησε ακόμη για την άποψή του για όλα αυτά τα κακοποιητικά περιστατικά και απάντησε για τον αν θα βρεθεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κρόμπα

«Είχα κακές συνεργασίες αλλά έμεινα για να τιμήσω την υπογραφή μου. Έκανα υπομονή», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός όσον αφορά την εμπειρία του με κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο και συνέχισε: «Ήμουν στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν για μάρτυρα, δεν έχω τέτοια πληροφόρηση».

«Με την Άννα Μαρία η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Ο Πέτρος ήταν ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος, εκρηκτικός. Τώρα τι γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορώ να ξέρω», συμπλήρωσε ο ηθοποιός,

Έκλεισε κρατώντας ουδέτερη στάση, όμως, για όσα συμβαίνουν και για όσα περιστατικά έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα: «Κακοποιητικές συμπεριφορές ακούγονται. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον δεν μπορείς να ξέρεις τα ντεσού. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σχέσεις έχουν αναπτυχθεί, φιλικές, ενδεχομένως ερωτικές, διάφορα ακούγονται. Αν τα πιστεύαμε όλα θα ήμασταν στα δικαστήρια όλοι εναντίον όλων. Αν δεν είσαι παρόν δε μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για τίποτα. Πολλά ακούγονται και ακουγόντουσαν».

Καταθέτει κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο και η Εβελίνα Παπούλια

Λίγες μέρες έχουν μείνει για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου. Ο ηθοποιός μάλιστα έχει ήδη μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Η εκπομπή Πρωινό, σε σχετικό ρεπορτάζ που έκανε αποκάλυψε τα ονόματα των γυναικών που θα καταθέσουν κατά του στο δικαστήριο.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται η Λένα Δροσάκη, η οποία ήταν μία από τις τρεις ηθοποιούς που τον κατήγγειλαν αρχικά, η Κάτια Δανδουλάκη καθώς και η Εβελίνα Παπούλια, ένα πρόσωπο που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε ότι θα μιλήσει στο δικαστήριο.

Επιπλέον, πριν από μερικές μέρες, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως μία ακόμα ηθοποιός θα καταθέσει κατά του στο δικαστήριο. Αυτή δεν είναι άλλη από την Χρύσα Παππά.