Σοβαρό τροχαίο για την Ελένη Βουλγαράκη - Η φωτογραφία με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Ποια η κατάσταση της υγείας της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοβαρό τροχαίο για την Ελένη Βουλγαράκη - Η φωτογραφία με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε το βράδυ της Κυριακής 14/3 η Ελένη Βουλγαράκη, αλλά ευτυχώς δεν στοίχισε σε κανέναν. Η δημοσιογράφος είχε βγει το βράδυ με φίλους, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα κατέληγε έτσι η βραδιά.

Η Ελένη Βουλγαράκη που την είδαμε πριν μερικές μέρες στην πρεμιέρα του Black Out δημοσίευσε συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Το τροχαίο που έπαθε η Ελένη Βουλγαράκη

«13/3 ήταν σίγουρα η τυχερή μου/μας μέρα! Είμαστε υγιέστατοι και δεν πάθαμε τίποτα, ούτε εγώ, ούτε οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου!!! Τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Μέσα σε όλη τη μαυρίλα των ημερών λοιπόν, νιώθουμε και λίγη ευγνωμοσύνη για τα απλά και δεδομένα αλλά πολύ σημαντικά που συχνά ξεχνάμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το τροχαίο που έπαθε η Ελένη Βουλγαράκη

«Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο»

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/10) η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σε πολύ πιπεράτες ερωτήσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν με την ερωτική της ζωή και τις εμπειρίες της σε αυτόν τον τομέα.

Η ίδια χωρίς να διστάσει καθόλου μίλησε ανοιχτά για αυτό το κομμάτι, ενώ αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί σε δημόσιο χώρο, κάτι που αποκάλυψε πριν λίγες μέρες βέβαια και η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ναι έχω κάνει s*xting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, "και αν γίνει μια στραβή;". Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή.

Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να σκεφτώ εάν θα την δουν οι γονείς μου… Αν έχω κάνει σ*ξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημείο να πω ε; Σε βουνό… Σε βουνό… Είχα πάει για βόλτα, έτσι μια βολτίτσα, αλλά όχι στην Αθήνα.

Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έχω κάνει με τις φίλες μου έχουμε καταλήξει στο εξής. Ότι το μέγεθος μετράει, ναι, αλλά μετράει και η τεχνική. Ένα ενδιάμεσο αν υπάρχει. Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο, να είναι κάπου στη μέση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.