''Ψήνεται'' στον πυρετό η Στέλλα Μιζεράκη - Η ανακοίνωση για τον κορωνοϊό

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του rapid test;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Ψήνεται'' στον πυρετό η Στέλλα Μιζεράκη - Η ανακοίνωση για τον κορωνοϊό

Η Στέλλα Μιζεράκη, πριν λίγο καιρό, είχε κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τα social media, όμως πλέον έχει επανέλθει δυναμικά, καθώς το Instagram είναι και ένα μέσο το οποίο χρησιμοποιεί διαρκώς για επαγγελματικούς σκοπούς.

Η επιχειρηματίας μοιράζεται πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, κάτι που έκανε και σήμερα 14/3, όπου και ανακοίνωσε ότι έχει πυρετό και όχι... δεν φταίνε οι ''καυτές'' της φωτογραφίες που έβγαλε ποζάροντας στα χιόνια με το μαγιό της.

Η Στέλλα Μιζεράκη, αρχικά, ανέβασε μια φωτογραφία μέσω των Instastories, όπου έδειχνε το θερμόμετρο, ενώ λίγο αργότερα και με αφορμή τα σχόλια που έλαβε από τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, οι οποίοι ανησύχησαν, έκανε μια ανάρτηση στην οποία μας έδειξε το αρνητικό αποτέλεσμα του rapid test της.

Οι αναρτήσεις της Στέλλας Μιζεράκη στο Instagram

«Αυτό λέει το θερμόμετρο σήμερα. Καλά πήγε αυτό!», είπε αρχικά η Στέλλα Μιζεράκη.

 ''Ψήνεται'' στον πυρετό η Στέλλα Μιζεράκη

Ενώ στην δεύτερη ανάρτησή της έγραψε: «Οπότε αρρωστήσω τα τελευταία 2 χρόνια νομίζω ότι έχω κοβιντ…Ναι, δεν έχω ποτέ κόβιντ… Ναι, το παθαίνετε και εσείς αυτό; Ευτυχώς αρρωσταίνω σπάνια γιατί είμαι και φοβητσιάρα».

 ''Ψήνεται'' στον πυρετό η Στέλλα Μιζεράκη

H συγκίνηση της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε δηλώσεις στο Super Κατερίνα την Παρασκευή 11/3 και επιτέλους ένιωσε πιο έτοιμη να αναφερθεί στον πρώην σύντροφο της, που δεν είναι πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα που γνωρίστηκε με τη Στέλλα μέσα στο παιχνίδι αγάπης power of love.

To μοντέλο δεν έκρυψε λεπτό την συγκίνηση της, θέλοντας να τονίσει ξανά την προσοχή, που πρέπει να δείχνουν όλοι όταν οδηγούν. Μπορεί ο καιρός να περνάει αυτό δε σημαίνει όμως πως πόνος συνηθίζεται ή ό,τι αλλάζει το τραγικό γεγονός.

«Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στο Power of Love. Όταν τον είδα μου έκανε εντύπωση. Ήταν πολύ ωραίο για μένα αυτό που έζησα. Τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου και τον αγαπώ, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Πίστευα ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο εύκολο, αλλά δεν είναι. Στεναχωριέμαι πολλές φορές, περνάω και από το σημείο. Παλιότερα είχα μια άρνηση και δεν ήθελα να το συζητάω δημόσια. Έχει έρθει πολλές φορές στα όνειρά μου», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.

«Με προσέγγισαν φέτος για το Survivor, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια», είπε επίσης η Στέλλα Μιζεράκη.