Γιώργος Καράβας: Έβαψε τα μαλλιά του ξανθιά - Η νέα του εικόνα

Παραμένει πιο γοητευτικός από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Καράβας: Έβαψε τα μαλλιά του ξανθιά - Η νέα του εικόνα

Ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες έδειξε ότι δεν φοβάται να αλλάξει το look του, ακόμα και να βάψει τα μαλλιά του. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, το μοντέλο - coach που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι GNTM. Σε εμάς συστήθηκε με σκούρο καφέ μαλλί, ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά του.

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά του Γιώργου Καράβα

Εκτός από επιτυχημένο μοντέλο, ο Γιώργος Καράβας είναι και ένας εξαίρετος σύζυγος και πατέρας, οικογενειάρχης με τα όλα του. Συχνά επιλέγει να αναρτά φωτογραφίες από τις οικογενειακές του στιγμές αλλά και να μιλά για το πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποί του για εκείνον. (Αυτός είναι ο μεγαλύτερος έρωτας του Γιώργου Καράβα)

Το στυλ του πάντα ξεχωρίζει. Είναι από τους λίγους άντρες στην χώρα μας που καταφέρνει να συνδυάσει το boho και το rock outfit. Τα ρούχα του λίγο πιο ανάλαφρα μας θυμίζουν άλλες εποχές, ενώ τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια σπάνια λείπουν από το τελικό σύνολο.

Αυτή την φορά ο Γιώργος Καράβας άλλαξε τα μαλλιά του και πάλι κατάφερε να διατηρήσει στο ακέραιο αυτό το μοναδικό του στυλ. Εμείς πιστεύουμε ότι του πάει πολύ. Η δική σας γνώμη ποια είναι;

Γιώργος Καράβας - Νέο look

Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Καράβα και την Ραφαέλα Ψαρού - Τι συνέβη;

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η κορούλα τους είχε τα γενέθλιά της. Ωστόσο, οι ίδιοι βρήκαν μια ακόμη αφορμή προκειμένου να το γιορτάσουν καθώς αυτή τη φορά έχει τα γενέθλια η αγαπημένη του.

Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Έτσι λοιπόν, το γνωστό μοντέλο θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Εύχομαι κάθε σου μέρα να έχει μόνο χαμόγελα, στιγμές ευτυχίας και αυτή τη λάμψη στα μάτια σου , από όπου όλοι μας παίρνουμε δύναμη ! Χρόνια πολλά κορίτσι μου , Σ αγαπώ πολύ».