Ξεκαρδιστικές στιγμές για την Μαρία Ηλιάκη - Οι γλυκές φωτογραφίες με την κόρη της

Μαμά και κόρη μοιράζονται τις αστείες στιγμές τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεκαρδιστικές στιγμές για την Μαρία Ηλιάκη - Οι γλυκές φωτογραφίες με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ξεκαρδιστική στιγμή με την κόρη της την Δευτέρα 14/3. Μαμά και κόρη καθόντουσαν στο σπίτι τους και χαλάρωναν, όταν η μικρή απoφάσισε να αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά της μαμάς της που ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα, αλλά δεν την σταματάει, καθώς το βρίσκει αστείο και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Καθημερινά, η ίδια μοιράζεται της προσωπικές στιγμές με την κόρη της και μας προσφέρουν χαμόγελα και συγκίνηση, ενώ γενικότερα παρουσιάζεται μία αλλαγή στην συμπεριφορά και τον χαρακτήρα της Μαρίας Ηλιάκη μετά την απόκτηση του παιδιού της. Την αλλαγή αυτή σχολίασε πρόσφατα και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι μετά από την φάρσα που δέχτηκε η παρουσιάστρια στο πλαίσιο άλλης εκπομπής.

Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκης με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη σε ξεκαρδιστικές στιγμές με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της

Η καθημερινότητα με την μικρή Κατερίνα - Το αγαπημένο της παιχνίδι

Την καθημερινότητα και το ενδιαφέρον της Μαρίας Ηλιάκη μονοπωλεί η μοναχοκόρη της και αυτό μας το επιβεβαιώνει η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράζεται αρκετές προσωπικές στιγμές μάνας - κόρης. Η σχέση τους μάλιστα έχει γίνει ισχυρότερη, αφού ο πατέρας της μικρής, Στέλιος Μανουσάκης λείπει συχνά από το σπίτι, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Η μονάκριβη Κατερίνα λατρεύει να περνά χρόνο μέσα στον «έξυπνο» παιδικό της φράκτη. Ο συγκεκριμένος φράχτης, έχει διττή ιδιότητα, δεν προστατεύει μόνο το παιδί αλλά παράλληλα το «απασχολεί», με διάφορα παιχνίδια. Ενώ παράλληλα το χαλάκι δραστηριοτήτων διπλής όψης, που έχει τοποθετήσει η Μαρία Ηλιάκη, προσδίδει μια πιο ενδιαφέρουσα πτυχή στην καθημερινότητα της μικρής.

Το story της Μαρίας Ηλιάκη

Κατερίνα και Μαρία

Από τον περασμένο Ιούνιου που γεννήθηκε η μικρή Κατερίνα η Μαρία δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους followers της το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας. Στις περισσότερες μάλιστα αναρτήσεις εμφανίζεται αμακιγιάριστη και με casual εμφάνιση, όπως δηλαδή είναι οι περισσότερες μαμάδες στο σπίτι.