«Ίσως με τη μητρότητα έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά» - Το νέο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

Καλά πήγε και αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ίσως με τη μητρότητα έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά» - Το νέο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

Την φάρσα που έκανε η εκπομπή Πάμε Δανάη στη Μαρία Ηλιάκη σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/3) ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι και μάλιστα, δε δίστασε να κάνει και ένα σχόλιο για το πόσο πολύ έχει αλλάξει η άλλοτε κολλητή του φίλη.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη Μαρία Ηλιάκη

«Συγγνώμη, αλλά δεν ταράχτηκε! Μπήκα για λίγο στη θέση της, που δεν θέλω καθόλου, αλλά να βλέπεις το αυτοκίνητό σου να φεύγει… Ψύχραιμη και όμορφη!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, άμα σου πάρουν το αμάξι. Ίσως με τη μητρότητα έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά, ότι δεν ταράζεται τόσο πολύ. Μπράβο στη Μαρία, μπράβο!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς ζήλεψε τα γραφικά της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου - Τα επικά σχόλια on air

Άλλη μια ημέρα εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου μεταξύ άλλων τα σχόλιά του για ακόμη μια φορά ήταν επικά στο stand up της Παρασκευής 11/3. Όπως φάνηκε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ζήλεψε αρκετά τα γραφικά της εκπομπής «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο όπως ομολόγησε.

Από την άλλη ο Πίνατ, ο σκύλος της πρωθυπουργικής οικογένειας υπέπεσε στο… αμάρτημα να δαγκώσει τον Άκη Σκέρτσο. «Πόσα να αντέξει; Γιατί δεν τους δαγκώνει όλους να γλιτώνουμε; Να βάλουμε τον Πίνατ πρωθυπουργού. Από την άλλη υπάρχει έντονος προβληματισμός στο ΣΚΑΙ με τον Νίκο Μουτσινά! Τι συμβαίνει με την εκπομπή του;