"Οι αθώοι δεν φοβούνται..." - Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κατηγορηματική

Δεν θα αναβληθεί η δίκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 14/3 για την δίκη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3.

Ύστερα από την άφιξή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, φήμες θέλουν τον ηθοποιό να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία σύμφωνα με αυτές δεν θα του επιτρέψουν να παρευρεθεί στη δίκη και αυτή θα πάρει αναβολή. Η συνήγορος, όμως, του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, εξήγησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι δηλώσεις της συνηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο εντολές μου είναι στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνη. Όποτε και όπου κληθεί θα είναι “παρών”. Οι αθώοι δεν φοβούνται και είναι πάντα έτοιμοι να έχουν στενή επαφή με τη δικαιοσύνη, έτσι ώστε να παρέχουν εξηγήσεις όποτε κληθούν», υποστηρίζοντας της αθωότητα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Και προσέθεσε: «Έχουμε αποδεικτικά στοιχεία που πιστεύουμε ότι είναι αθώος. Δεν θα αναβληθεί η δίκη. Η υπεράσπιση, όπως και ο ίδιος, επιθυμεί να γίνει το δικαστήριο το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν ουσιαστικοί μάρτυρες που έχουν να πουν για συγκεκριμένα γεγονότα που αφορούν τη δικαιοσύνη».

Μείον 25 κιλά - Η νέα εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (14-03) ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους μάρτυρες κατηγορίας (δείτε εδώ τις τρεις διάσημες γυναίκες) ενώ αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έχει γίνει «σκιά του εαυτού» του καθώς έχει χάσει πάνω από 25 κιλά.

Να υπενθυμίσουμε πως μιας και η δίκη πλησιάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Μάρτυρες κατηγορίας ισχύει ότι θα είναι η Εβελίνα Παπούλια, η Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη και η Χρύσα Παππά. Μας κοινοποιήθηκε ένα εξώδικό από κάποιες από τις καταγγέλλουσες ότι αυτές προτείνουν τις οι τέσσερες γυναίκες ως μάρτυρες κατηγορίας. Δεν προτείνονται από τον Εισαγγελέα. Προφανώς έχουν συνεργαστεί μαζί τους και θα καταθέσουν όσα έχουν ζήσει στις συνεργασίες τους. Φοβούνται να έρθουν να καταθέσουν για την προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, φοβούνται ότι θα έχουν επιπτώσεις», είπε. Σχετικά με την εικόνα του αποκάλυψε πως:

«Όπως με πληροφόρησε η γυναίκα του, πλέον ο Φιλιππίδης είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και ίσως αυτό να οφείλεται και στην αρρώστια που αντιμετωπίζει».