Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Απαντά με νέα αγωγή για την υπόθεση του Νίκου Κουρή

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η κόντρα συνεχίζεται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Απαντά με νέα αγωγή για την υπόθεση του Νίκου Κουρή

Συνεχίζεται η υπόθεση του Νίκου Κουρή και της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, καθώς η τελευταία εξέλιξη ήταν πως το δικαστήριο αποφάσισε πως μπορεί ο φερόμενος ως γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη να χρησιμοποιεί το επίθετο του, παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η κόρη του. Ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλης Παναγιωτακόπουλος, υποστήριξε ότι εκδικάστηκαν τα μέτρα χωρίς να είναι παρόντες, ανέφερε ότι θα απαντήσουν με αγωγή γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Τρίτης 15/3, αναφέροντας πως αυτή η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όσα γράφει ο Μίκης στη διαθήκη του για το πρόσωπό του, στην οποία δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνείας του γεγονότος πως είναι γιος του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Ο Νίκος Κουρής από τη μεριά του ανέφερε: «Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε.»!

Και πρόσθεσε: «Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε μονιάσει».

Και συνέχισε λέγοντας για την Μαργαρίτα: «Την αγαπώ, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει» είπε με χαμόγελο στην κάμερα.

"Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής! Είναι για γέλια"

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη η οποία βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της, «Οι αναμνήσεις ενός κοριτσιού». Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη μάλιστα ρωτήθηκε για τον Νίκο Κουρή, με την ίδια ωστόσο αρχικά να μην θέλει να πάρει θέση αλλά τελικά να απαντά με αρκετά αιχμηρό τρόπο, ειδικά για τον λόγο που αρνήθηκε να κάνει τεστ dna.

«Αν γράψω κι άλλο βιβλίο θα βάλω και την περιπέτεια που έζησα μετά τον θάνατο του πατέρα μου.

Δεν ασχολούμαι με το test dna. Ο Νίκος Κουρής είναι σφετεριστής. Είναι για γέλια».