«Θεωρώ τραβηγμένο αυτό που γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - Απασφάλισε η Βίκυ Πρωτογεράκη

Οι δηλώσεις της για τον ηθοποιό λίγο πριν την δίκη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θεωρώ τραβηγμένο αυτό που γίνεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη» - Απασφάλισε η Βίκυ Πρωτογεράκη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται να ξεκινήσει την Παρασκευή 18/3 (δείτε εδώ ποιοι θα καταθέσουν κατά του) με τον ηθοποιό να κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού. Το πρωί μάλιστα της Τρίτης 15/3, η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και αναφέρθηκε στην υπόθεση του ηθοποιού αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη και Κιμούλη

«Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται από την αρχή. Όταν περνάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε επειδή υπάρχει ένα κίνημα… Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Και μη μου πουν ότι φοβήθηκαν μη μείνουν χωρίς δουλειά», είπε για τον Γιώργο Κιμούλη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά από όλα αυτά. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι.

Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε… Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται».

Μείον 25 κιλά - Η νέα εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (14-03) ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους μάρτυρες κατηγορίας (δείτε εδώ τις τρεις διάσημες γυναίκες) ενώ αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έχει γίνει «σκιά του εαυτού» του καθώς έχει χάσει πάνω από 25 κιλά.

Να υπενθυμίσουμε πως μιας και η δίκη πλησιάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Μάρτυρες κατηγορίας ισχύει ότι θα είναι η Εβελίνα Παπούλια, η Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη και η Χρύσα Παππά. Μας κοινοποιήθηκε ένα εξώδικό από κάποιες από τις καταγγέλλουσες ότι αυτές προτείνουν τις οι τέσσερες γυναίκες ως μάρτυρες κατηγορίας. Δεν προτείνονται από τον Εισαγγελέα. Προφανώς έχουν συνεργαστεί μαζί τους και θα καταθέσουν όσα έχουν ζήσει στις συνεργασίες τους. Φοβούνται να έρθουν να καταθέσουν για την προσωπικότητα του Πέτρου Φιλιππίδη, φοβούνται ότι θα έχουν επιπτώσεις», είπε. Σχετικά με την εικόνα του αποκάλυψε πως:

«Όπως με πληροφόρησε η γυναίκα του, πλέον ο Φιλιππίδης είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και ίσως αυτό να οφείλεται και στην αρρώστια που αντιμετωπίζει».