Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση όλο νόημα μετά τις αντιδράσεις για τα ταξίδια της εν όψει πολέμου

"Έριξε" τα καρφιά της με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση όλο νόημα μετά τις αντιδράσεις για τα ταξίδια της εν όψει πολέμου

Εδώ και καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται εκτός Ελλάδα μιας και έχει ταξιδέψει στην Αμερική μαζί με φίλους της. Η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται πως άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μιας και έχει τελειώσει το Style me up και έχει επικεντρωθεί στην διασκέδασή της.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, η Ηλιάνα έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της στα social media, ωστόσο φαίνεται πως έχουν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ζενεβιέβ Μαζαρί έριξε τα «καρφιά» της για τα ταξίδια και τις αναρτήσεις της Ηλιάνας (διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την Τζαμάικα μετά τα σχόλια της Ζενεβιέβ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ακόμα φωτογραφία από το ταξίδι της στην Τζαμάικα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Από την Πάτρα με αγάπη! Twitter I see you».

Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την Τζαμάικα μετά τα σχόλια της Ζενεβιέβ

«Σαν να είσαι στον κόσμο σου!» - Η μπηχτή της Κατερίνας Καινούργιου στην Παπαγεωργίου

Τις τελευταίες μέρες, η κοινή γνώμη έχει διχαστεί καθώς ενώ συμβαίνουν τόσο άσχημα γεγονότα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, (δείτε εδώ την κίνηση της Νατάσας Μποφίλιου για τον πόλεμο), άλλοι συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και "προκαλούν" με τη συμπεριφορά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί τη Τρίτης 15/3, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε κάποιες αναρτήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τις διακοπές της στη Χαβάη, καθώς το θεώρησε περίεργο εν μέσω πολέμου να γίνονται τέτοιες αναρτήσεις χωρίς φυσικά να κατηγορεί το μοντέλο.

«Παιδιά! Αυτό τώρα για τη Χαβάη... Η αλήθεια είναι ότι εδώ γίνεται πόλεμος, είναι όλα δύσκολα. Θα μου πεις κι εσύ ανεβάζεις giveaway, αλλά το να είσαι στη Χαβάη είναι σα να είσαι λίγο στον κόσμο σου. Την άποψή μου λέω, είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, προστατευμένη, δεν θα αναλάμβανα ξανά εκπομπή και θα πήγαινα στο GNTM αν μου γινόταν πρόταση. Θα έβαζα νερό στο κρασί μου».