Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Το μάθαμε ξαφνικά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

«Δεν γίνεται να μην κάνουμε ένα σχόλιο»

«Το μάθαμε ξαφνικά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά
News 15.03.2022 15:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τη συνάντησή της με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Τρίτης (15/3) στην εκπομπή «Ελένη», η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για τον θάνατό του και τόνισε πως όλο αυτό έγινε πολύ ξαφνικά.

Tα λόγια της Ελένης Μενεγάκη και της Ναταλίας Γερμανού για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

«Δεν γίνεται να μην κάνουμε ένα σχόλιο, σήμερα ήρθες πάνω στη μέρα που ο πρώην εργοδότης μας αλλά για πάντα εργοδότης μας ήταν η μέρα που ήταν η κηδεία του σήμερα το πρωί και το μάθαμε ξαφνικά γιατί δεν είχαμε πολλές πληροφορίες… σε διάβασα που έγραψες ότι ήταν εκείνος που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μία ολοκληρωμένη παρουσιάστρια… ξέρεις πόσες φορές γύρισα στο κεφάλι μου αυτό που είπες γιατί τη Ναταλία την ξέρουμε από τότε που ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μεριά της, η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Ουσιαστικά ένιωσα ότι έγινα μία κανονική παρουσιάστρια όταν ξεκίνησε το Μες στην καλή χαρά στον Alpha με πρόεδρο τον Δημήτρη Κοντομηνά το 2008…».

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη μετά τον θάνατό του

Βαρύ είναι το κλίμα σε όλες τις εκπομπές σήμερα, καθώς, το πρωί της Πέμπτης 10/3, έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Κοντομηνά. Όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του επιχειρηματία έσπευσαν με τον δικό τους τρόπο, είτε τον γνώριζαν προσωπικά είτε όχι, να ευχηθούν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ενώ και ο Alpha στον οποίο αποτέλεσε θεμέλιο λίθο ο επιχειρηματίας, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Το δικό της αντίο θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη στον άνθρωπο που τη στήριξε σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο και φυσικά και δε θα μπορούσε να μην τον αποχαιρετήσει.

«Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής και είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή. Και το λέω έτσι, από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα επαφή μαζί του.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Τον έχω και θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ κανονικός, πολύ δοτικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha.

Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και μέσα από την καρδιά μου, θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι» είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Δε ξέρω τι εικόνα είχε ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες. Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός που δε σημαίνει ότι μόνο αυτό ήταν στη ζωή του, ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ήξερε να είναι ακόμα πιο ανοιχτός και ανθρώπινος ακόμα και με αυτούς που ήταν «χαμηλά» στο κομμάτι του σταθμού. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Λαζόπουλος θα έπρεπε...» - Η σπόντα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά

Δήμος Βερύκιος για κηδεία Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν πραγματοποίησαν την τελευταία του επιθυμία»

Share