Μιχελιδάκη: Αυτοί θα είναι η συνεργάτες της στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον

Ονόματα φωτιά!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μιχελιδάκη: Αυτοί θα είναι η συνεργάτες της στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον

Η Μάριον Μιχελιδάκη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κανάλι του OPEN, με το πάνελ της εκπομπής Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον να είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την Μαριέλλα Σαββίδου, το όνομα της οποίας ακουγόταν για πολύ καιρό, τρεις άντρες είναι αυτοί οι οποίοι θα συμπληρώνουν την ομάδα της δημοσιογράφου.

Αυτοί είναι οι συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη στην εκπομπή της

Τον έναν από τους τρεις άνδρες συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη τον γνωρίζουμε ήδη μέσα από την συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του GNTM και είναι ο Γιάννης Μπούτος, ενώ οι δύο επόμενοι είναι ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας αλλά και ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος, που θα δούμε για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες, κάτι το οποίο ήδη σας είχαμε αποκαλύψει πριν καιρό.

«Ό,τι συζητιέται, ό,τι μας κάνει καλύτερους, ό,τι μας κρατάει ενήμερους και ό,τι κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, βρίσκεται στο νέο μαγκαζίνο του OPEN «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον». Ενδιαφέρουσες ειδήσεις, επικαιρότητα, viral videos, εικόνες από όλο τον κόσμο, αφιερώματα σε σημαντικές προσωπικότητες αλλά και συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα που θα συζητηθούν.

Όλος ο κόσμος σε ένα μεσημέρι, σε μια εκπομπή όπου δεν υπάρχουν στεγανά. Η καλύτερη πλευρά της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στα έμπειρα χέρια της Μάριον Μιχελιδάκη που καταφέρνει πάντα να βάζει την υπογραφή της σε εκπομπές με πλούσιο και πολυθεματικό περιεχόμενο με έναν ψύχραιμο και διεισδυτικό τρόπο.

Με σεβασμό, εξωστρέφεια και αυθεντικότητα, η νέα εκπομπή του OPEN έρχεται και τα μεσημέρια στο OPEN γεμίζουν με ζεστασιά και χαμόγελα!» αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού.

Η ανακοίνωση του Open για την Μάριον Μιχελιδάκη

Το Open αποφάσισε να επιβεβαιώσει τις φήμες για τη συνεργασία του με τη Μάριον Μιχελιδάκη και έτσι πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και την επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που θα αναλάβει η έμπειρη δημοσιογράφος στο κανάλι.

«Το OPEN, με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζει στο δυναμικό του τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Μία έμπειρη δημοσιογράφο, που συνδυάζοντας την αυθεντικότητα, την πολυδιάστατη προσέγγιση, την ψύχραιμη αλλά πάντα ανθρώπινη και ζεστή οπτική, τη διεισδυτική ανάλυση και το εύστοχο σχόλιο, έχει διανύσει μία διαρκώς εξελισσόμενη και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική τηλεόραση.

Η Μάριον Μιχελιδάκη με την αγάπη της για τη ζωή και όσα συμβαίνουν γύρω μας, τη γήινη, φρέσκια και οξυδερκή ματιά της και τη θετική της διάθεση, έρχεται να ενισχύσει το πρόγραμμα του σταθμού», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Λίγο μετά την ανακοίνωση λοιπόν βγήκε στη δημοσιότητα και το πρώτο trailer της εκπομπής, η οποία πήρε το όνομα «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», με την παρουσιάστρια να δείχνει σύντομα τα θέματα με τα οποία θα ασχολείται η εκπομπή της.