Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με την δίδυμη αδερφή της

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με την δίδυμη αδερφή της

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μια πολύ δυναμική παρουσία όχι μόνο στον χώρο των social media, αλλά και επιχειρηματικά αφού εκτός της δικής της εταιρείας, έχει φτιάξει και ένα clothing brand παρέα με την Αθηνά Οικονομάκου, ενώ ταυτόχρονα βγάζει την δική της κολεξιόν για παπούτσια με μια πολύ γνωστή ελληνική εταιρεία υπόδησης.

Η ίδια, φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για τα όσα κάνει μέσα στην καθημερινότητά της και έχει χτίσει μια πολύ ωραία σχέση μαζί τους, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει ερωτοαπαντήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να ακούγονται και οι δικές τους απόψεις για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και μη.

Η Μαίρη, πρόσφατα μετακόμισε σε ένα μεγαλύτερο με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, ώστε να συγκατοικήσουν, ωστόσο κατά την διάρκεια της μετακόμισης όπως η ίδια αποκάλυψε βρήκε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την δίδυμη αδερφή της, Αλίκη, από την παιδική τους ηλικία.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την δίδυμη αδερφή της

«Βρήκα επιτέλους, μετά από τη μετακόμιση, την αγαπημένη μου φωτογραφία στο σύμπαν και τώρα αναγκαστικά θα τη δείτε κι εσείς», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη φωτογραφία που ανέβασε.

Η Μαίρη Συνατσάκη με την αδερφή της Αλίκη.

Η νέα ανάρτηση της Συνατσάκη για την κόντρα της με τον Κούγια

Μια απρόσμενη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και την Μαίρη Συνατσάκη, όταν η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφερόταν στον γνωστό δικηγόρο. Ο ίδιος όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητα τα όσα δήλωσε η επιχειρηματίας, με τις δηλώσεις του να προκαλούν και πάλι την αντίδρασή της.

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα νέο κωμικό βίντεο το απόγευμα της Παρασκευής 4/3, στο οποίο αναγράφονται πάνω οι λέξεις «Ποια είμαι», ενώ τοποθετεί πάνω στο πρόσωπο της το emoji ενός κλόουν, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».