Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα έσπασαν σε νυχτερινό μαγαζί - Τα καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερες

Όλα όσα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Τα έσπασαν σε νυχτερινό μαγαζί - Τα καυτά φιλιά μπροστά στις κάμερες

Ο έρωτας του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όλο και φουντώνει μετά την συμμετοχή τους στο Survivor. Οι δυο τους φαίνεται πως πλέον είναι αχώριστοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Μάλλον η δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισαν να δώσουν στην σχέση τους απέδωσε καρπούς.

Τα έσπασαν Κατσούλης και Ρουμελιώτη στα γενέθλια του Παππά

Μετά από τις πολλές κοινές τους εμφανίσεις, με τελευταία εκείνη στο Total Blackout (Δείτε τι έγινε), το ζευγάρι αποφάσισε να τα σπάσει σε βραδινή του έξοδο.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Κακοσαίος. Εκεί γιόρτασε τα γενέθλιά του ο πρώην παίκτης του Survivor και Bachelor, ο Αλέξης Παππάς.

Ρουμελιώτη - Κατσούλης

Σε νυχτερινό μαγαζί Ρουμελιώτη - Κατσούλης

Ρουμελιώτη - Κατσούλης - Παππάς - Ζένιου

Χαλαροί και ευδιάθετοι, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και χόρεψαν με τον εορτάζοντα αλλά και την Άννα Ζένιου.

Έτοιμη για γάμο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα» πέτυχε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πρωί του Σαββάτου 12/3, οι οποίοι απάντησαν στο ερώτημα εάν σκέφτονται να παντρευτούν, καθώς οι φήμες είχαν φουντώσει εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων που είχαν κάνει στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

«Αν υπάρχει κάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να το κάνουμε δεν θα πούμε όχι, πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για κάποια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να δεχθούν.

«Δεν ξέρουμε. Αυτό είναι δύο άνθρωποι που κάθονται κάτω και συζητάνε, βλέπουν την κοινή πορεία. Είναι πολύ μικρή ακόμα, 26 χρονών!», είπε ο Σάκης Κατσούλης για το ενδεχόμενο του γάμου με τη Μαριαλένα να απαντάει: «Καλά, δεν είμαι και 16! Δεν σου είπα ότι είμαι έτοιμη για γάμο».