Πέτρος Φιλιππίδης: «Ποτέ δεν μου έκανε...» - Αντιδράσεις στο Πρωινό με μαρτυρία υπεράσπισης

«Ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: «Ποτέ δεν μου έκανε...» - Αντιδράσεις στο Πρωινό με μαρτυρία υπεράσπισης

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, και μετά τις αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του, στο φως βγαίνουν ορισμένες μαρτυρίες των ανθρώπων που θα καταθέσουν υπέρ η κατά του γνωστού ηθοποιού.

Στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 16/7 μίλησε μάρτυρας που θα καταθέσει υπέρ του Φιλιππίδη και προκάλεσε ποικίλα σχόλια με τα λεγόμενά της.

Αντιδράσεις στο Πρωινό μετά από την μάρτυρα υπεράσπισης του Φιλιππίδη

Γυναίκα, μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, θα καταθέσει πως ο ηθοποιός ήταν γοητευτικός, ότι όλες οι γυναίκες τον ερωτευόντουσαν και πως η ίδια δεν είχε καταλάβει όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορεί κάποιες γυναίκες να είχαν ενοχληθεί από τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γενναιόδωρος άνδρας, γοητευτικός. Όλες οι γυναίκες που τον γνώριζαν τον ερωτευόντουσαν. Σε κέρδιζε από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό όλες ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί του. Ήμουν πολλά χρόνια στο πλευρό του και δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι κάποιες κυρίες είχαν ενοχληθεί από την συμπεριφορά του. Εγώ πήγαινα συχνά και στο σπίτι του, ποτέ δεν μου έκανε άσεμνες προτάσεις».

«Φοβούνται οι ηθοποιοί να καταθέσουν υπερ του» υποστηρίζει ο δικηγόρος του Φιλιππίδη

«Οι φωτογραφίες του που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα του σήμερα. Έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό το πρόβλημα δεν το αναφέρω για να προκαλέσω συμπάθεια από τον κόσμο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σε μία ποινική δίκη και βαριά άρρωστος να είναι κάποιος, αυτή γίνεται¨, είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και στη συνέχεια σημείωσε:

«Η βασική κατηγορία του Πέτρου Φιλιππίδη έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Όχι ότι είναι βιαστής αλλά ήταν ένας άνθρωπος αυστηρός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, και πολλές φορές προσβλητικός. Τον ενδιέφερε να υπάρχει ένα άριστο θεατρικό αποτέλεσμα. Να τον κατηγορήσουμε για τον χαρακτήρα του, αλλά δεν είναι βιαστής».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε πως: «Αυτή τη στιγμή έχω μιλήσει με πολλούς φίλους και διακεκριμένους ηθοποιούς από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη, με τους οποίους είχαμε συμφωνήσει να έρθουν να μιλήσουν, αλλά όλοι αυτοί ενώ ήθελαν να έρθουν, αλλά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί φοβούνται τη διαπόμπευση αλλά και να μη χάσουν τη δουλειά τους. Φτάσαμε στο σημείο που ο μάρτυρας φοβάται να μη χάσει τη δουλειά του».