"Χάνει τη δουλειά του, χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη" - Ο Λευτέρης Ελευθερίου προκαλεί με τις δηλώσεις του για τον Χαϊκάλη

Δεν γνώριζε τι είχε συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, το πρωί της Τετάρτης 16/6, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την αντικατάσταση του Παύλου Χαϊκάλη, εξαιτίας της οποίας τα νέα γυρίσματα αντιμετωπίζουν εμπόδια, στην ταινία Καρδίτσα Forever, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος.

Ο ηθοποιός δηλώνει πως δεν γνώριζε γι΄αυτή την απόφαση και την θεωρεί άδικη εφόσον η υπόθεσή του δεν δικάζεται ποινικά. Η άγνοιά του για το τι πραγματικά συμβαίνει αποτελεί την δικαιολογία του γι' αυτή την άποψη.

Οι προκλητικές δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Χαϊκάλη

«Δεν ζήτησαν σε μένα κάτι, δεν είχα σκηνές με τον Παύλο Χαϊκάλη. Το έμαθα απ’ έξω. Κάποιες υποθέσεις θέλουν υπομονή, μέχρι να φτάσουν στο δικαστήριο. Κάποιες υποθέσεις με κάνουν λίγο να απορώ. Είχα δύο συνεργασίες, μια χαρά. Χάνει τη δουλειά του, χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη.

Αν τω πω αυτό μπορεί κάποιος να πει “μα υποστηρίζεις κάποιον άνθρωπο που είχε παραβατική συμπεριφορά”. Έχουμε μπλεχτεί πάρα πολύ. Πρέπει να λυθεί μέσα στο Σωματείο. Περιφέρουμε ένα όνομα ενός ανθρώπου, χωρίς να ξέρουμε τι έχει γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

"Κόλαφος" για τον Φιλιππίδη - «Είχα περάσει πάρα πολύ δύσκολα..»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 15/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την γυναίκα του αλλά και για τις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η υπόθεση του οποίου εκδικάζεται την Παρασκευή 18/3.

«Είχα πει πως πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, μου φάνηκε λίγο δεσποτικός ο τρόπος του κύριου Φιλιππίδη στις πρόβες. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα όργανο, που να επιβλέπει. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαλακός. Πώς αλλάζουν και τα εκπαιδευτικά μέσα στα σχολεία; Να είναι πιο ήρεμος ο τρόπος που γίνεται μια δουλειά», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου και πρόσθεσε:

«Όταν μπαίνεις σε μια δουλειά, που δεν υπάρχει κάποια σύμβαση που να προστατεύει τα δικαιώματά σου κι αυτό ξεκινά κι από τον παραγωγό κι από τον σκηνοθέτη… Ειπώθηκε αυτό παιδιά αν δεν ταιριάζουμε ή δεν συνεργαζόμαστε, φεύγετε. Δεν υπάρχει κάτι που να προασπίζει τη δουλειά σου. Δεν μπορώ να πω ότι είχα αυτό που πέρασαν άλλοι… Έκανα υπομονή και θεώρησα ότι εφόσον μεγαλουργεί τόσα χρόνια, εγώ θα είμαι λάθος».