Ελένη Μενεγάκη: "Μπορεί να γίνουμε..." - Χαμός στον αέρα της εκπομπής της με την ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Η live ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη:

Το μεσημέρι της Τετάρτης 16/3, στον αέρα της εκπομπής Ελένη, η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη άφησε υπονοούμενα για την άφιξη ενός νέου προσώπου στην εκπομπή και μάλιστα γένους θηλυκού. Τον τελευταίο καιρό η ίδια μας έχει συνηθίσει σε ανακοινώσεις και αποκαλύψεις, όπως αυτή για το παρελθόν της. Οι συνεργάτες της απάντησαν με χιούμορ λέγοντας πως φοβούνται για την θέση τους και πως τα ψωμιά τους είναι λίγα.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

"Μία Ελένη έχουμε και σε κορίτσι δύο… αλλά πού θα πάει μπορεί να γίνουμε και τρία κάποια στιγμή", δήλωσε φανερά ανυπόμονη για την νέα άφιξη.

Οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν και το αντιμετώπισαν με χαλαρό τρόπο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αναφωνεί: «Άντε, άντε…» και τον Σάββα να λέει «Ωπα ωπα, τρίζει η καρέκλα μας».

Η παρουσιάστρια απάντησε χαρακτηριστικά: «Άλλη δουλειά κάνετε εσείς και άλλη δουλειά κάνουμε εμείς»!, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα και ερωτηματικά.

Ασύλληπτο περιστατικό - Η Ελένη Μενεγάκη έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από την καρέκλα του

Στον αέρα της εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή 11/3, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπεσε από την θέση του την ώρα που η παρουσιάστρια τον σπρώχνει από τα γέλια, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερα γέλια σε όλο το πλατό.

Μιλούσε για τούμπα που είχε συμβεί όταν ήταν καλεσμένος σε γάμο στο παρελθόν και μάλιστα είχε σκίσει και το παντελόνι του πέφτοντας, όταν η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε σε γέλια με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και να του θυμίσει όσα είχε ζήσει με βιωματικό τρόπο. Η ίδια, βέβαια, στο παρελθόν παραλίγο να "την πάθει" μόνη της.

Αφού έπεσε, η παρουσιάστρια του "την είπε" κιόλας που δεν κρατήθηκε, με τα εξής λόγια: «Μα δεν κρατιέσαι κοτζάμ άντρας; Δε μπορείς να μου κρατηθείς σε ισορροπία;».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της απάντησε εξίσου χιουμοριστικά: «Δεν το ξέραμε να βάλουμε χειρολαβές στο coffetable».