Ο Κώστας Κοκκινάκης σε ρόλο χαζομπαμπά: «Εσείς γνωρίζατε πως...» - Τρολάρει δημόσια την κόρη του

Ποια ήταν η αγκαρία;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Κώστας Κοκκινάκης σε ρόλο χαζομπαμπά: «Εσείς γνωρίζατε πως...» - Τρολάρει δημόσια την κόρη του

Ο Κώστας Κοκκινάκης, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο survivor εκτός από ένας έμπειρος αθλητής, είναι και ένας πολύ τρυφερός άντρας με τις γυναίκες της ζωής του. Ο Κώστας δε έχει κανέναν φραγμό και εκφράζει δημόσια την αγάπη του για τα αγαπημένα του πρόσωπα μέσα από το Instagram.

Σίγουρα οι δύο του κόρες βλέπουμε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο παρ' όλα αυτά και το κορίτσι του έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και δεν το κρύβει. Χαζομπαμπά θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει κανείς με τα όσα ποστάρει στον λογαριασμό του. Μπορεί η κόρη του να έχει φύγει από σπίτι του, συνεχίζει όμως να ζητά την βοήθεια του μπαμπά της και αυτός πάντα της την προσφέρει.

Η ανάρτηση του Κώστα Κοκκινάκη για την κόρη του

"Με παίρνει χθες η κόρη μου τηλέφωνο να μου πει πως δεν δουλεύει η εσπρεσιέρα στο σπίτι της. Πηγαίνω σαν καλός πατέρα να δω τι έχει και ως δια μαγείας βάζω 2 κάψουλες και δούλεψε κανονικά.

Σήμερα με ξαναπαίρνει και μου λέει πως δεν την έφτιαξα και κάνει θόρυβο αλλά δεν βγάζει τίποτα...

Το ερώτημα είναι: Εσείς γνωρίζατε πως χωρίς νερό δεν γίνεται καφές;"

To post του Κώστα Κοκκινάκη

Η αποκάλυψη του Κοκκινάκη για την κατά 23 χρόνια μικρότερη σύντροφο του

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος πρόσφατα μίλησε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την πρώτη εντύπωση που του είχε δημιουργήσει, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τρίτης 8/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο αθλητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φετινό Survivor, στον Βαλάντη, αλλά και στη νέα του σχέση και τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει.

«Είμαι 46 στα 47, είμαι από τους μεγαλύτερους παίκτες πόλο. Νομίζω φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά», είπε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης και συνέχισε λέγοντας για το Survivor, και την σχέση μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη:

«Το πώς δυο παίκτες του Survivor από διαφορετικές ομάδες ερωτευτήκαν, μου φαίνεται περίεργο. Στο δικό μας παιχνίδι δεν περνούσε από το μυαλό σου ο έρωτας», ενώ πρόσθεσε:

«Έτσι όπως πάνε το “Survivor all star” στο τέλος θα πάμε στο “παππούς star”», απάντησε ο ίδιος σχετικά με το αν θα αποφάσιζε να ξαναπάει στο Survivor, όταν γίνει η εκδοχή all star. Όταν κάποιος κλέψει για φαγητό τον καταλαβαίνω απόλυτα, το κάναμε κι εμείς στο Survivor».

Για την οικογένειά του και την προσωπική του ζωή, ο γνωστός αθλητής είπε: «Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια».

Για το αν θα πάρει μέρος σε κάποιο άλλο show, ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε: «Σας κάνω άνθρωπος που θα μπορούσα να χορέψω; Στο κλαμπ αν με δουν θα νομίζουν ότι είμαι άγαλμα».