Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με παίκτη του Survivor 5

"H αλήθεια είναι ότι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με παίκτη του Survivor 5

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης 17/3 και αποκάλυψε την πραγματική σχέση της με τον νέο παίκτη του Survivor 5, Στάθη Σχίζα.

Η ίδια βρισκόταν στο βίντεο των φίλων του παίκτη (δείτε εδώ το βίντεο) , το οποίο είδε ο ίδιος στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισε η ομάδα του και απο εκείνη τη στιγμή οι φήμες για πιθανή σχέση των δύο νέων φούντωσαν. Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ανέφερε πως η σχέση τους είναι φιλική και πως αυτό το διάστημα είναι μόνη της και το απολαμβάνει.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Απαντάω καλή επιτυχία στο παιδί. Είναι πολύ φίλος μου, τον ξέρω πολλά χρόνια και του εύχομαι να πάει πολύ καλά. Μου τον χρεώνουν ως σχέση, η αλήθεια είναι ότι γίνεται ένας χαμός αυτή την περίοδο, το ακούω από παντού και το βλέπω συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όμως, τόνισε: «Είμαι μόνη μου και είμαι και πολύ καλά στη μοναξιά μου».

"Οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι..." - Το πρόβλημα υγείας της

Για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει με την Κατερίνα Στικούδη μίλησε ξανά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» λίγο καιρό πριν. Εκτός όμως από τα επαγγελματικά της βήματα η νικήτρια του J2US δεν δίστασε να μιλήσει για τα… προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. (Δείτε εδώ την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές).

«Είμαι πολύ γλυκατζού, τρώω συνέχεια γλυκά. Στις εξετάσεις μου φαίνεται, οι εξετάσεις μου είναι ένα μαύρο χάλι. Έχω χοληστερίνη, τριγλυκερίδια και είμαι μόλις 29 χρονών», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Οι αλήθεια είναι ότι είμαστε σε συζητήσεις. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ με εμένα, την Κατερίνα Στικούδη και άλλον έναν άντρα. Με χαροποιεί όλο αυτό γιατί συμπαθώ πάρα πολύ το Κατερινάκι, νομίζω ταιριάζουμε και σαν γυναίκες, έχουμε πολλές κοινές αντιλήψεις και νομίζω ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό αν πετύχει. Θα είναι μια εκπομπή γενικού περιεχομένου και θα προβάλλεται Σαββατοκύριακο».