"Ανεξάρτητα από τις απόψεις μου..." - Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για την υπόθεση Λιγνάδη

Στηρίζει δημόσια την Ελένη Κούρκουλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Δώρα Χρυσικού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία δήλωσή της, κατά την οποία στηρίζει την Ελένη Κούρκουλα, καθώς πιστεύει ότι τα λεγόμενά της είναι αληθή. Η ίδια ηθοποιός την ίδια στιγμή έχει δεχτεί αγωγή από τον Κιμούλη για την εις βάρος καταγγελία του, για την οποία λίγο καιρό πριν μίλησε δημόσια.

Παραμερίζοντας της προσωπικές τις απόψεις, όπως λέει η ίδια, δεν μπορεί να αμφισβητήσει την σοβαρότητά της Ελένης Κούρκουλα για όσα αναφέρει για την παραμονή του Δημήτρη Λιγνάδη στο σπίτι της στην Ιθάκη, το διάστημα κατά το οποίο οι κατηγορίες τον θέλουν να έχει διαπράξει τις αποτρόπαιες πράξεις.

Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού

«Ανεξάρτητα από τις απόψεις μου για την υπόθεση Λιγνάδη, σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια της κ. Κούρκουλα».

Η ανάρτηση της ΔώραςΧρυσικού

Σπάει τη σιωπή του ο Αλί - «Σήμερα δικάζεται ο παιδοβιαστής που...»

Νέα καταγγελία προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλο, που αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 17/3 στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Αλί προστέθηκε στην λίστα των καταγγέλλων του σκηνοθέτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλί έχει δηλώσει πως ότι συνέβη με τον θεατράνθρωπο έλαβε χώρα όταν εκείνος ήταν ανήλικος.

Ειδικότερα, ο Αλί δήλωσε ενώπιον της δικαιοσύνης πως «είμαι μόνιμος κάτοικος αυτού εδώ του πλανήτη! Στον πλανήτη αυτό όπου δικάζεται ο παιδοβιαστής τριών ανηλίκων (Διαβάστε εδώ την συγκλονιστική κατάθεση του πρώτου μάρτυρα). Και ενός ενήλικα. Μεταξύ των οποίων και εγώ σε ηλικία 15 χρονών. Έχω έρθει στο ελληνικό δικαστήριο για να καταθέσω αυτό».

«Για μένα εκεί είναι η ουσία. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως «δεν με γνωρίζει» και ήδη παρουσιάσαμε στοιχεία στο δικαστήριο που αποδεικνύουν πως λέει ψέματα. Αναμένονται και άλλα πολλά» συμπλήρωσε.