Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση για την Άννα Βίσση - «Μου λείπει η...»

Τι έγραψε η νεαρή επιχειρηματίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή ανάρτηση για την Άννα Βίσση - «Μου λείπει η...»

Μπορεί η μία να ζει στην Αμερική και η άλλη στην Ελλάδα αλλά οι σχέσεις τους είναι πιο δυνατές από ποτέ. Ο λόγος για την Άννα Βίσση και την κόρη της Σοφία Καρβέλα. Μάνα και κόρη έχουν αγαπήσει τα social media που τους επιτρέπουν να μιλούν και να είναι σαν να μην τους χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το τρυφερό post της Σοφία Καρβέλα

Το λογαριασμό της στο Instagram χρησιμοποίησε και η νεαρή επιχειρηματίας για να δείξει την αγάπη και την τρυφερότητά της προς την μητέρα της. Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια που έγινε μητέρα και η Σοφία έχει καταλάβει περισσότερο την μητρότητα και της λείπει πιο πολύ η γυναίκα που την έφερε στην ζωή. ίσως και αυτός είναι ένας από τους λίγους που η Σοφία επιλέγει να περνά όλο το καλοκαίρι της στην χώρα με τον πολύ ήλιο και τις γαλάζιες θάλασσες.

«Μου λείπει η μαμά μου. Σπάνια. Αλλά είναι πολύ έντονο όταν συμβαίνει», έγραψε η Καρβέλα πάνω σε μία φωτογραφία που έκανε repost από το Instagram της Βίσση. (Δείτε εδώ το viral σχόλια της τραγουδίστρια στο Instagram της Σοφίας Καρβέλα)

Το στορυ της Σοφίας Καρβέλα

Μπορεί τώρα μαμά και κόρη να είναι αχώριστες, όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Όταν η Σοφία ήταν μικρότερη, μάλωνε συχνά με τη μαμά της. Η Βίσση παρουσίασε κάποια στιγμή ως λόγο το ενδεχόμενο η κόρη της να την ήθελε περισσότερο «μαμά» και όχι τόσο «διάσημη».

«Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο (η σχέση της με τη Σοφία). Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει», είπε στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό η τραγουδίστρια.

Μόνη της η Σοφία Καρβέλα στην Νέα Υόρκη - Χώρισε με τον Θανάση Πανουργιά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ωστόσο εξακολουθεί να τον αγαπά.

H κόρη της πολυτάλαντης τραγουδίστριας Άννας Βίσση, με μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά για τα γενέθλιά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ηλικία του. Οι δυο έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο γιούς (δείτε εδώ την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία).

Η αποκάλυψη της Σοφίας Καρβέλα για το διαζύγιο με τον Πανουργιά

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άνδρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φοράνε η η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να το δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το ήξερε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σ’αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.